Ξεκίνησε το ταξίδι για την Ουκρανία, η μεγάλη ανθρωπιστική αποστολή του Δήμου Χανίων: Συγκεντρώθηκαν 7 παλέτες με είδη ανάγκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαρτίου 2022

Ξεκίνησε το ταξίδι για την Ουκρανία, η μεγάλη ανθρωπιστική αποστολή του Δήμου Χανίων: Συγκεντρώθηκαν 7 παλέτες με είδη ανάγκης

 Συγκινητική ήταν για ακόμη μία φορά η ανταπόκριση της Χανιώτικης κοινωνίας, στο κάλεσμα που απηύθυνε ο Δήμος Χανίων, για συνδρομή και συμπαράσταση προς τον λαό της Ουκρανίας, που δοκιμάζεται από τον πόλεμο.


Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προχώρησε στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους αμάχους και τους εκτοπισμένους του πολέμου, αποστέλλοντας συνολικά επτά (7) παλέτες με είδη ανάγκης, που θα σταλούν στα κεντρικά του Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα, απ’ όπου θα γίνεται η μεταφορά όπου χρειάζεται.


Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη, σε δήλωσή της επισημαίνει: «Για έτει μία φορά, οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες αποδείξαμε στην πράξη την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους, που η ζωή τους ρημάχθηκε από τον πόλεμο, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε».

Η κ. Ζερβουδάκη υπενθύμισε πως: «Ως Δήμος Χανίων, εκφράσαμε και την δυνατότητα που έχει για φιλοξενία εκτοπισμένων Ουκρανών, ενώ ήδη δύο μητέρες με τα παιδία τους διαμένουν προσωρινά στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών, την ειδικά διαμορφωμένη δομή του Δήμου».

 

Η ανθρωπιστική αποστολή του Δήμου Χανίων, περιείχε μεταξύ άλλων γάλατα (εβαπορέ και σε σκόνη), όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, παξιμάδια, φαγητό σε κονσέρβες, δημητριακά και άλλα – σύμφωνα με τα όσα συνέστησε ο Ερυθρός Σταυρός, ενώ πέρα από μεμονωμένους πολίτες, πολλοί ήταν και οι φορείς που συνέδραμαν στη συγκέντρωση των ειδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............