ΚΟΗ: Ομάδα με μέταλλο! - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

01 Φεβρουαρίου 2022

ΚΟΗ: Ομάδα με μέταλλο!

 

1η θέση στις φιγούρες, χρυσό μετάλλιο στο ντουέτο, χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό! Ασταμάτητες οι Κορασίδες Α’ του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου  έφτασαν στην κορυφή των Πανελλήνιων Χειμερινών  Αγώνων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

Η Λέλα Μαμιαούρι με την Πέλα Λιαδάκη έχουν δημιουργήσει μια ομάδα με μέταλλο, μια ομάδα με ψυχή, με προσήλωση στον στόχο που δεν είναι άλλος από την κορυφή! Μια ομάδα που ξεπερνά προβλήματα λόγω covid, μια ομάδα που δεν την σταματά τίποτα. Τι και αν νόσησαν το προηγούμενο διάστημα αρκετές αθλήτριες, τι και αν ακυρώθηκαν προπονήσεις παραμονές των αγώνων ελέω Ελπίδας. Ο ΚΟΗ εμφανίστηκε στους Πανελλήνιους Αγώνες με ένα λαβωμένο αλλά αξιόμαχο σύνολο και τα πήρε όλα!

Οι Χειμερινοί Πανελλήνιοι Αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης διεξήχθησαν στον Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιανουαρίου με συμμετοχή 19 ομάδων. Ο ΚΟΗ συμμετείχε με 12 αθλήτριες.

 

Την πρώτη μέρα των αγώνων, στη δοκιμασία των φιγούρων πρώτευσε η Μαρίνα Βαγκέ με 73. 9113  βαθμούς μεταξύ 144 αθλητριών. Η κατάταξη των άλλων αθλητριών του Ομίλου έχει ως εξής: Άρτεμη Κουτράκη 8η , Μελίνα Σκευάκη 9η, Εύα Βαρδιάμπαση 15η, Μυρτώ Μαγκαναράκη 29η, Λεωνιδία Μασκίνη  40η, Λουλουδένια-Μαρία Λαμπάκη 46η, Ειρήνη Πασσά 49η, Ραφαέλα Διγενή 58η , Ελένη Φουντουλάκη 68η , Μαρία Χριστιανίδη 92η, και Κατερίνα Χριστοδουλάκη 111η .

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα εδώ.

Στη συνέχεια, το απόγευμα της 1ης μέρας, το ντουέτο του ΚΟΗ με τις Μαρίνα Βαγκέ και Μελίνα Σκευάκη (αναπληρωματική η Εύα Βαρδιάμπαση) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 74.0815 βαθμούς ενώ και το 2ο ντουέτο του ΚΟΗ με τις Άρτεμη Κουτράκη, Μυρώ Μαγκαναράκη και αναπληρωματική την Ραφαέλα Διγενή, διακρίθηκε καταλαμβάνοντας τη 6η θέση με 68.4886 βαθμούς.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα εδώ.

Η καταπληκτική παρουσία του ΚΟΗ συνεχίστηκε και στην 2η μέρα των αγώνων όπου στο Ελεύθερο Ομαδικό τα κορίτσια του ΚΟΗ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο με 71.6962 βαθμούς! Η σύνθεση της χρυσής ομάδας ήταν: Βαγκέ Μαρίνα, Βαρδιάμπαση Εύα, Κουτράκη Άρτεμη, Λαμπάκη Λουλουδένια –Μαρία, Μαγκαναράκη Μυρτώ, Μασκίνη Λεωνιδία, Σκευάκη Μελίνα, και Φουντουλάκη Ελένη.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα εδώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............