Συνάντηση με ΔΣ Σωματείου Μαγείρων, Ζαχαροπλαστών και λοιπού προσωπικού Κουζίνας για τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων σε Κοκκίνη Χάνι - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση με ΔΣ Σωματείου Μαγείρων, Ζαχαροπλαστών και λοιπού προσωπικού Κουζίνας για τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων σε Κοκκίνη Χάνι

 Ενημερωτική συνάντηση για το φλέγον ζήτημα της υποβάθμισης λειτουργίας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Κοκκίνη Χάνι πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο δημάρχου Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκου με το Σωματείο Μαγείρων, Ζαχαροπλαστών και λοιπού Προσωπικού Κουζίνας παρουσία και των Αντιδημάρχων Τουρισμού, Κώστα Αναστασάκη και Παιδείας, Κώστα Ζαχαριουδάκη.


Μάλιστα, ο Δήμαρχος μετέφερε στον πρόεδρο, Νεκτάριο Μωϋσάκη και στα μέλη ΔΣ του Σωματείου την πλήρη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χερσονήσου μετά την πρόσφατη συνεδρίασή του την περασμένη Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στα δίκαια αιτήματα του κλάδου, τόσο για τη συνέχιση λειτουργίας της Σχολής υπό δημόσιο χαρακτήρα, αλλά και για την αναβάθμισή της και παραμονή της εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Χερσονήσου.

«Ο Δήμος Χερσονήσου σύσσωμος στηρίζει και διεκδικεί την αναβαθμισμένη λειτουργία ενός πολύ σημαντικού δημόσιου φορέα τουριστικής εκπαίδευσης. Ο πλέον τουριστικός δήμος της χώρας δεν μπορεί παρά να υπογραμμίσει τη μέγιστη σημασία ύπαρξης εξειδικευμένου προσωπικού για τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας και το ευαίσθητο τουριστικό μας προϊόν. Αύριο θα πραγματοποιηθεί ειδική συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ώστε να το θέμα να συζητηθεί εκτενώς. Παράλληλα σχεδιάζεται συνάντηση της δημοτικής αρχής με την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού προκειμένου να συνδράμουμε στην εξεύρεση λύσης για την επαναλειτουργία της σχολής» δήλωσε ο Δήμαρχος, Γιάννης Σέγκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............