«χειροποίητη… Αποκριά» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Φεβρουαρίου 2022

«χειροποίητη… Αποκριά» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης

 Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης γιορτάζει φέτος μια χειροποίητη Αποκριά! Ελάτε να γίνουμε δεινόσαυροι με ανακυκλώσιμα υλικά το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, από τις 11:00 έως τις 14:00! 

.com/img/a/

Σε ένα τριώρο εργαστήρι, με βασικά υλικά τη δημιουργικότητα, την αγάπη για τους δεινόσαυρους και το κέφι της Αποκριάς, θα σας δείξουμε τον τρόπο να φτιάξετε τη δική σας ξεχωριστή στολή δεινόσαυρου. Το εργαστήρι απευθύνεται σε ενήλικες που συνοδεύονται απαραίτητα από έναν μικρό μας φίλο! 

Πληροφορίες Διάρκεια εργαστηρίου: 

3 ώρες, (ίσως να κρατήσει και λίγο παραπάνω!) Κόστος συμμετοχής: 20€ (25€ για έναν γονέα και 2 παιδιά) Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής: Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-15:00 

*Σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον Covid-19 για τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε δράση του Μουσείου είναι απαραίτητη η επίδειξη στην είσοδο του Μουσείου του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ για τους άνω των 18 χρονών και η επίδειξη αρνητικού self test για τους έως των 17 χρονών. Το self test πρέπει να έχει διενεργηθεί την ημέρα που θα επισκεφθείτε το Μουσείο.

 «χειροποίητη… Αποκριά» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............