Σας προτείνουμε το βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου ( το ατύχημα του Άι Βασίλη ) - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Δεκεμβρίου 2021

Σας προτείνουμε το βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου ( το ατύχημα του Άι Βασίλη )

7b1c0f40-d874-4a09-b882-1cdedeb07a94_6

Την προτελευταία νύχτα του χρόνου ο Αϊ-Βασίλης μοιράζει τα δώρα στα παιδιά του πλανήτη με την τουρμπινομηχανή του, που είχε δύναμη δέκα ταράνδων. Η μηχανή όμως πέφτει στην καπνοδόχο του σπιτιού του μικρού Χρίστου και ο χοντρούλης άγιος βρίσκεται μέσα στο τζάκι τραυματισμένος σοβαρά.
Τώρα, ποιος θα αναλάβει να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά που περιμένουν; Και που θα βρεθούν τόσα δώρα;
Οι μεγάλες αποφάσεις θα παρθούν κα΄τω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, εκεί όπου δρα ο Κάλι Καλ, ο καλλιτέχνης καλικάντζαρος του Δωδεκαημέρου. Το αγγελάκι με το μαγικό του ραβδάκι θα δώσει εντολή στο ΚΟΥΜΕΛΟΣΟΚΟΛΑΤόχημα και μαι μεγάλη περιπέτεια θα αρχίσει παραμονές της Πρωτοχρονιάς με τον παράξενο γλυκό "ταχυδρόμο" του τραυματία άγιου. 
Ο Κάλι Καλ σας προσκαλεί να τεξιδέψετε μαζί του στις γωνιές του πλανήτη και όχι μόνο... Φορέστε το γιορτινό σας χαμόγελο και βουρ, απογειωθείτε μαζί του!


aaaaaaaaaaaaaa


Η Αναστασία Ευσταθίου γεννήθηκε στην Αχαϊα. Οι μοίρες της είπαν ότι για να αντιμετωπίσει τη ζωή πρέπει να χαμογελά. Από τότε, ψάχνει το αντιβιοτικό ενάντια στην άχαρη πραγματικότητα γράφοντας για παιδιά, στήνοντας Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς στη χώρα της Βιβλιοπαμφαγονίας και οργανώνοντας πρωτότυπες εκπαιδευτικές δράσεις, πάντα στο δημόσιο σχολείο, το οποίο υπηρετεί εδώ και δύο δεκαετίες. Ως εγγεγραμμένη στο Μητρώο Επιμορφωτών του Προγράμματος Καινοτόμες Δράσεις Ενίσχυσης της Φιλαναγνωσίας των Μαθητών, προτείνει “Μαγικές Βιβλιοαποδράσεις” στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσα από βιωματικά σεμινάρια και ημερίδες. Ξεπροβοδίζει τα γραπτά της σε εκπαιδευτικά περιοδικά,στον τύπο, σε συνέδρια,πολιτιστικές δράσεις, και δικτυακούς τόπους. Κρατά τη στήλη βιβλία για Νέους στον Μαγικό Κόσμο της βραβευμένης ηλεκτρονικής εφημερίδας Kos Voce. 

Έχει χαμογελαστά όνειρα τα οποία μοιράζεται με τους αναγνώστες της. 
Επεισόδια από αυτά τα όνειρα μπορείτε να παρακολουθήσετε στην προσωπική της ιστοσελίδα: www.anastasiaefstathiou.gr και στην περίπτωση που θέλετε να σχολιάσετε κάποιο από αυτά,δεν έχετε παρά να στείλετε mail στην διεύθυνση anefstathi@hotmail.com 
Η συγγραφέας συναντά του μικρούς και μεγάλους αναγνώστες της με ένα ακόμα γιορτινό μυθιστόρημα. Ο πρωταγωνιστής της καρδιάς της, ο Κάλι Καλ ο καλικάντζαρος και φίλος του Άι Βασίλη, σε νέες περιπέτειες και τα φετινά Χριστούγεννα έρχεται να χαρίσει απλόχερα αγαπουλίνια γεμάτα θέληση, δράση και επιμονή

Σας προτείνουμε το βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου ( το ατύχημα του Άι Βασίλη )

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............