Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας δρόμου « ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ 2021 - SITIA GEOPARK ROAD RACE ». - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Δεκεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας δρόμου « ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ 2021 - SITIA GEOPARK ROAD RACE ».

 Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας δρόμου « ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ 2021 - SITIA GEOPARK ROAD RACE ». 


Ήταν μια συνδιοργάνωση από τον Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, την Ιερά Μητρόπολη Ιερπύτνης και Σητείας το Δήμο Σητείας, το ΔΟΚΑΣ, τον Σητειακό Α.Ο. και τον Γ.Σ. Β. Κορνάρος. 

Πέρα από τους αγώνες των κλασικών διαδρομών των 1.000, 2.000, 5.000 και 10.000 μέτρων για πρώτη φορά διεξήχθησαν τα αγωνίσματα της σφαιροβολίας και τα παιδικά αθλήματα - kid’s Athletics. 

Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή αθλητών, σχολείων, αθλητικών συλλόγων και σωματίων από όλη την Κρήτη. Πολύτιμη και η υποστήριξη των χορηγών. 

Ευχαριστίες και Συγχαρητήρια εκ μέρους του Δήμου Σητείας και του Δ.Ο.Κ.Α.Σ. απευθύνουμε στους: 

 Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και τον Υπουργό κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη για τη στήριξη στον αγώνα της πόλης μας καθώς και το Γ.Γ. Αιγαίου και Νησ. Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη. 

• Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

 • Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και τη Μονή Τοπλού. 

• Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ και τον κ. Μάρκο Καλούδη. • Χορηγούς: Λευτέρη Ζαργιανάκη και Κοκολάκη Κώστα για τη διάθεση νερών.

 • Ξενοδοχεία της πόλης: Itanos, Flisvos, Elysee. 

• ΚΤΕΛ ΛΑΣΙΘΙΟΥ για τη μετακίνηση των αθλητών και των συνοδών. 

• Πρόεδρο του Σητειακού Α.Ο κ. Τσαντηράκη Σίμο για τη συνεχή δουλειά για να βγει το άριστο αποτέλεσμα. 

• Εθελοντικές ομάδες ΕΔΕΑΚ και ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ. 

• Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, Νοσοκομείο Σητείας και τη γιατρό κ. Ιωάννα Μηλιώτη για την υποστήριξή τους και σε αυτή τη δράση του ΔΟΚΑΣ.

 • ΜΜΕ: Style 100 FM, SitiaFm 95,5MHz, Σητειακά - εφημερίδα, Melody 88, Εφημερίδα Ανατολή, για τη συνεχή κάλυψη και προώθηση των δραστηριοτήτων μας. 

• Προσωπικό ΔΟΚΑΣ και Δήμου Σητείας που εργάζεται καθημερινά για τον πολίτη της Σητείας.

 • Αθλητικά Σωματεία της πόλης ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ και ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ Α.Ο. που δημιουργούν τους μελλοντικούς πρωταθλητές!

 • Γυμναστές και γυμνάστριες των Δημοτικών και Γυμνασίων Σητείας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Δήμητρα, την Ειρήνη, την Έλσα, την Ελπίδα, την Αγγελική, την Κατερίνα, το Γιώργο, τον Κώστα και τον Αντώνη από το ΔΟΚΑΣ! .: 

Τις εθελόντριες Julia και Paula που φιλοξενούνται στο Γεωπάρκο Σητείας, στα πλαίσια της συνεργασίας της Γερμανικής Εθνικής Επιτροπής της Unesco με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την Unesco και τα Ελληνικά Γεωπάρκα. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και τα σωματεία που ήρθαν από μακριά (Κίσσαμο, Αρκάδι, Ρέθυμνο, Ιεράπετρα, Αρκαλοχώρι, Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο). 

Πολλά «ευχαριστώ» στον Νίκο Ρουσάκη και στον Μιχάλη Ελληνικάκη για τη φοβερή παρουσίαση του αγώνα μας και για τη βοήθειά τους, μαζί με τον Γιάννη Ζερβάκη, στο σχεδιασμό της διαδρομής! 

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σητείας κ. Αρίστο Αλάτσαρη και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σητείας κ. Μιχάλη Αντωνακάκη για τη βοήθειά τους. 

Ευχαριστούμε τον Derek Boyd, τη Liz Drummond, τον Στέφανο Βενιαμάκη, τον Δημήτρη Παθιάκη, τον Γιώργο Φωτεινάκη, τον Μάκη Αρακλιώτη και τον Διονύση Κριθαράκη για την κάλυψη του αγώνα. 

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα, όλους τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και όλους τους απλούς επισκέπτες που παρευρέθηκαν την ημέρα αυτή στη Σητεία. 

Τέλος ευχαριστούμε όλες και όλους εκείνους που αθόρυβα αλλά ουσιαστικά περπατούν μαζί μας στους δρόμους του εθελοντισμού και της προσφοράς. 

Σύντομα θα σχεδιαστεί ο αγώνας του 2022 και ελπίζουμε ότι θα μπορούμε να βασιστούμε και πάλι στη συνεργασία όλων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Argiris Sfendourakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............