Η οδική ασφάλεια στο επίκεντρο του Δήμου Μαλεβιζίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Νοεμβρίου 2021

Η οδική ασφάλεια στο επίκεντρο του Δήμου Μαλεβιζίου

 Τον καθοριστικό ρόλο που παίζει η ενημέρωση των μαθητών από μικρή ηλικία, τόσο μέσα στο σχολείο όσο και στην οικογένεια, για τη σωστή οδική συμπεριφορά ανέδειξε η εσπερίδα που οργάνωσε ο Δήμος Μαλεβιζίου το απόγευμα της Παρασκευής.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής μέσα από αναπλάσεις, σημάνσεις και μελέτες Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για να βελτιώσει τις συνθήκες και να αυξήσει στο μέγιστο βαθμό την ασφάλεια για Άτομα με Αναπηρίες, πεζούς ποδηλάτες αλλά και οδηγούς στο Δήμο Μαλεβιζίου. Επίσης αναφέρθηκε στη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την ενημέρωση των μαθητών αλλά και των γονιών τους σε θέματα οδικής συμπεριφοράς με ενημερωτικές εκδηλώσεις όπως της Παρασκευής αλλά και με ενημερώσεις στα δημοτικά σχολεία του Δήμου που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.

Στην εκδήλωση εισηγητές ήταν:

ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου Στέλιος Καρακούδης,

ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννης Λιονάκης

η Επίκουρη Καθηγήτρια και δ/ντρια του Εργαστηρίου Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Μαρία Παπαδακάκη,

και η συγκοινωνιολόγος Μαρία Σίτη.

Το συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μαλεβιζίου Νίκη Ζερβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............