Με τρία βραβεία ξεχώρισε το The Syntopia Hotel στα Greek Hospitality Awards 2021 - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Οκτωβρίου 2021

Με τρία βραβεία ξεχώρισε το The Syntopia Hotel στα Greek Hospitality Awards 2021

 Τριπλή βράβευση στα Greek Hospitality Awards 2020, τα αναγνωρισμένα βραβεία του Ελληνικού τουρισμού, απέσπασε το ξενοδοχείο The Syntopia Hotel, συνεχίζοντας τη δυναμική του πορεία στον χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.


Η κριτική επιτροπή των βραβείων, που τελούν υπό την αιγίδα, μεταξύ άλλων, του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, αναγνώρισε το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του ξενοδοχείου προς τους επισκέπτες του και απένειμε στο The Syntopia Hotel τα βραβεία:

· Βραβείο SILVER, στην κατηγορία BEST GREEK BOUTIQUE RESORT

· Βραβείο SILVER, στην κατηγορία BEST GREEK ROMANTIC RESORT

· Βραβείο SILVER στην κατηγορία BEST GREEK HOTEL TAILOR MADE GUEST EXPERIENCE

Η φετινή χρονιά ήταν η έβδομη για τα Greek Hospitality Awards. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, υβριδικά, με τους ομιλητές και τους βραβευθέντες να είναι φυσική παρουσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso. Στόχος των Greek Hospitality Awards, είναι να αναδείξουν τις τουριστικές επιχειρήσεις που πρωτοπορούν και προσφέρουν καινοτόμες δημιουργικές λύσεις.

Λίγα λόγια για το The Syntopia Hotel

Το The Syntopia Hotel, ξενοδοχείο μέλος της Σ. Γιαννικάκης Α.Ε., βρίσκεται στο Ρέθυμνο. Σχεδιασμένο για ενήλικες, ζευγάρια και μεμονωμένους ταξιδιώτες που αναζητούν πολυτελή διαμονή, σε μια φανταστική τοποθεσία κοντά στην παραλία και σε πλήθος αξιοθέατων, προσφέρει διακοπές υψηλού επιπέδου, διασκέδαση με έμφαση στις εμπειρίες των Syntopians μέσω καλλιτεχνικών και μουσικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται στο ξενοδοχείο, καθώς και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, ενώ αναδεικνύει την Κρητική διατροφή υποστηρίζοντας ενεργά την τοπική οικονομία. Περισσότερα για το The Syntopia Hotel, μπορείτε να δείτε εδώ: https://bit.ly/2GKDGcM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............