Το Nana Princess ανάμεσα στα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα φετινά Condé Nast Traveller Awards - kriti traveller

kriti traveller

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

...
Τα Κρητικά Κανίσκια Που Έφερναν Δώρα Στους Γάμους
...
Το πλοίο «Ρεγγίνα» με το τεράστιο φορτίο χασίς
...
Η Τοπική Αρχιτεκτονική Στην Κρήτη
...
Το Μοναδικό Βαπτιστήριον Ενηλίκων
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Οκτωβρίου 2021

Το Nana Princess ανάμεσα στα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα φετινά Condé Nast Traveller Awards

 Κορυφαία διάκριση για το Nana Princess του Ομίλου Καράτζη, το οποίο οι αναγνώστες του κο-ρυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveller, κατέταξαν στην 6η θέση, ανάμεσα στα 10 καλύτερα resort της Ελλάδας και πρώτο στην Κρήτη, για το 2021. Το Nana Princess, αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς βραβευμένους προορισμούς, με τις 102 πολυτελείς σουιτες και βιλες, αλλά και τις παγκοσμιας κλασης εγκαταστασεις αναψυχης και ψυχαγωγιας του να το καθιστούν έναν παράδεισο διακοπών στην Κρήτη.


Το βραβείο αυτό αποτελεί σημαντική αναγνώριση για την ομάδα του Nana Princess, καθώς προ-έρχεται από τις εντυπώσεις και την εμπειρία των επισκεπτών, οι οποίοι το επιβραβεύουν τόσο για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του όσο και για την ζεστή Κρητική φιλοξενία που απολαμβάνουν κατά την διαμονή τους.

Η ιδανική τοποθεσία του στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, η ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο καθώς και η κομψή διακριτική πολυτέλεια που χαρακτηρίζει όλο το φάσμα των υπηρεσιών του αλλά και την αισθητική του, είναι μερικά από τα στοιχεία του ξενοδοχείου που κάνουν τους επισκέπτες να επι-στρέφουν ξανά και ξανά στο αγαπημένο τους resort.

Ο ‘Oμιλος Καράτζη συνεχίζει να κυριαρχεί στον τομέα της φιλοξενίας παραμένοντας πιστός στις αξίες χρόνων και στην φιλοσοφία του να προσφέρει την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία στον επι-σκέπτη σε όλες τις μονάδες φιλοξενίας των Nana Hotels.

Nana Princess

Το Nana Princess, ιδιοκτησίας και διαχείρισης του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη Α. Ε., έχει προσθέσει στη δυναμική του νησιού 102 πολυτελείς σουίτες και βίλες, μαζί με παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας, οι ο-ποίες περιλαμβάνουν μια εκπληκτική ιδιωτική παραλία, εσωτερική πισίνα, εξωτερικές πισίνες, τελευταίας τεχνολογίας spa και γυμναστήριο καθώς και έξι διαφορετικούς χώρους για φαγητό και ποτό.

Όμιλος Καράτζη Α. Ε.

Ο Όμιλος Καράτζη διαθέτει μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων στον διεθνή επιχειρηματικό κλάδο και το ξενοδοχείο Nana Princess είναι το δεύτερο εγχείρημα φιλοξενίας που συμπεριλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιό του. Με στόχο να δημιουρ-γήσει μια πολυτελή εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη, το Nana Princess συμπληρώνει το εμβληματικό Nana Golden Beach, και έχει μετατραπεί στο νούμερο ένα πολυτελή προορισμό της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ
...
Μια Νύχτα Τού Νοέμβρη - Της Ζωής Δικταίου
...
Θαλασσινά Καρδιοχτύπια - Του Νίκου Χασαπλαδάκη
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
...
Η συμφιλίωση του Δημήτρη Χατζηκωνσταντίνου
...
Λές Και Ήταν Χθές Μνήμες Απο Το Παλιό Ηράκλειο
...
Η Συλλογή Διηγημάτων Της Ειρήνης Δερμιτζάκη
Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com
.............
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
...
Ότι μεγαλώνει στην μοναξιά αγριεύει
...
Η Πανδημία και οι Περιπτώσεις Κατάθλιψης Και Άγχους
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 22.00 με 24.00 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101,5 .........

Post Top Ad

.............