«Ο Κηφισοφών και οι… άλλοι» από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη στο Γάζι - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Σεπτεμβρίου 2021

«Ο Κηφισοφών και οι… άλλοι» από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη στο Γάζι

 Την παράσταση «Ο Κηφισοφών και οι… άλλοι» θα παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου σήμερα Δευτέρα και την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου.


Μία παράσταση που αποτελείται από τέσσερα ανεξάρτητα μεταξύ τους κωμικά μονόπρακτα και φιλοδοξεί να χαρίσει στιγμές χαράς, γέλιου και διασκέδασης σε όσους την παρακολουθήσουν. Η θεατρική ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου, κάτω από την σκηνοθετική επιμέλεια του Δομήνικου Ταβερναράκη που ακόμα και κατά την περίοδο των περιοριστικών μέτρων δεν σταμάτησε να συναντιέται διαδικτυακά για τις πρόβες της, έχει προετοιμάσει με πολύ μεράκι και αγάπη έργα του Δημήτρη Ψαθά, του Κώστα Μουρσελά αλλά και του ίδιου του σκηνοθέτη.

Παίζουν οι ηθοποιοί (τυχαία σειρά) : Δομήνικος Ταβερναράκης, Μανόλης Παπαδοσπυριδάκης, Μαλαματένια Λίτινα, Μαρίνα Ποντικάκη, Λίτσα Τζανάκη, Αστρινός Τσουτσουδάκης, Ειρήνη Κυριακίδου, Νίκος Λυρώνης, Μαρία Αργυρού, Γιώργος Μαματζάκης, Θανάσης Αλεγκάκης, Μαρία Κτιστάκη, Ελένη Βερτούδου, Εύα Χαριτάκη και Μελίνα Βουβάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............