Ξεκινά η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Ηρακλείου στους πυρόπληκτους - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Αυγούστου 2021

Ξεκινά η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Ηρακλείου στους πυρόπληκτους

 Την αλληλεγγύη τους προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας έδειξαν οι πολίτες του Ηρακλείου κατά τρόπο συγκινητικό καθώς η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Δήμου Ηρακλείου για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης υπήρξε πρωτοφανής. Υπενθυμίζεται ότι με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Εθελοντισμού και την συνδρομή της Αντιδημαρχίας Κοινωνικών Υπηρεσιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν μέχρι και την Τετάρτη 11 Αυγούστου να παραδώσουν σεντόνια, κλινοσκεπάσματα, ρούχα, παπούτσια, είδη προσωπικής υγιεινής, ζωοτροφές , ιατρικά είδη, φάρμακα κ.ά. στην είσοδο του Δημοτικού Κινηματογράφου «Βηθλεέμ».


Αυτό που συνέβη υπήρξε εντυπωσιακό καθώς συγκεντρώθηκε μια τεράστια ποσότητα πραγμάτων που γεμίζει περισσότερα από τρία φορτηγά.

Ήδη, από την Πέμπτη 12 Αυγούστου ξεκίνησε η αποστολή τους στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, μετά από επικοινωνία του Δήμου Ηρακλείου με τις εκεί αρχές.

Την αποστολή συνοδεύει και επιστολή του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Την μεταφορά ανέλαβαν αφιλοκερδώς η εταιρεία «Άλφα Διαλεκτάκης» και η «Μιnoan Lines» .

Παράλληλα, μέρος των ειδών που μαζεύτηκαν θα μεταφέρει και θα διανείμει και ο Ερυθρός Σταυρός.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Εθελοντισμού Αριστέα Πλεύρη και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης το σημείο όπου γίνεται η συσκευασία των ειδών από εθελοντές, τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά για την βοήθειά τους.

Ο Δήμος Ηρακλείου ευχαριστεί επίσης όλους τους φορείς, τις εταιρείες και τις συλλογικότητες της πόλης για την προσφορά τους, τον Ερυθρό Σταυρό, την μεταφορική εταιρεία «Άλφα Διαλεκτάκτης», την «Minoan Lines», την Εθνοφυλακή Ηρακλείου και όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν στην συσκευασία και στην αποστολή των ειδών με οποιονδήποτε τρόπο.

Κυρίως ευχαριστεί τους πολίτες που έσπευσαν να προσφέρουν ό,τι μπορούσε ο καθένας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............