Τι χρειαζόμαστε:
- 30 με 40 μεγάλους χοχλιούς
 - 2/3 της κούπας ελαιόλαδο
 - 2 μεγάλες ντομάτες
 - 2 μέτρια κολοκυθάκια
 - 2 μέτριες πατάτες
 - 1 μεγάλο κρεμμύδι
 - αλάτι
 - πιπέρι
 
Πώς το κάνουμε:
- Καθαρίζουμε τους χοχλιούς και τα λαχανικα. Τα λαχανικά τα κόβουμε στα 4.
 - Ζεσταίνουμε το λάδι και τριγαρίζουμε λιγο το κρεμμύδι.
 - Ρίχνουμε τους χοχλιούς και τους αφήνουμε για 5 λεπτά.
 - Ρίχνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά. Αφήνουμε για 3 λεπτά και ρίχνουμε νερό να σκεπάσει τα λαχανικα μας.
 - Αλάτοπιπερωνουμε.
 - Αφήνουμε σε χαμηλή φωτια εως ότου βράσει και η πατάτα.
 - Σερβίρεται ως έχει.
 
Από την γιαγιά Ευανθία. Καλή σας όρεξη!
ΠΗΓΗ: http://www.sintagespareas.gr/


 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου