Μεν. Μποκέας: «Έργο πνοής ο κόμβος της Αγίας Πελαγίας αλλά πρωτίστως έργο που σέβεται την ανθρώπινη ζωή» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Ιουλίου 2021

Μεν. Μποκέας: «Έργο πνοής ο κόμβος της Αγίας Πελαγίας αλλά πρωτίστως έργο που σέβεται την ανθρώπινη ζωή»

 Ως ένα έργο πνοής για την Αγία Πελαγία αλλά πρωτίστως, ένα έργο που σέβεται την ανθρώπινη ζωή, χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας τον κόμβο της Αγίας Πελαγίας, με αφορμή την παράδοση του προς χρήση.


«Ο κόμβος της Αγίας Πελαγίας είναι πλέον ανοικτός και σε χρήση. Πληγές δεκαετιών σήμερα κλείνουν. Έργο πνοής, αλλά πρωτίστως σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή. Πάγιο αίτημα και διαχρονική διεκδίκηση του Δήμου Μαλεβιζίου, της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, της τοπικής κοινωνίας, των επιχειρηματιών και επισκεπτών και κυρίως αδήριτη ανάγκη του νησιού.

Βγήκαμε μπροστά, με κάθε μέσο και τρόπο. Αναλάβαμε πρωτοβουλίες ξεμπλοκάροντας διαδικασίες με τις συναρμόδιες Υπηρεσίες: ΔΕΔΔΗΕ, Εφορεία Αρχαιοτήτων, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Αστυνομική Διεύθυνση. Κινητοποιήσαμε και κινητοποιηθήκαμε σε κάθε στάδιο. Ενώσαμε δυνάμεις με την Περιφέρεια Κρήτης, το Υπουργείο Υποδομών, τους Βουλευτές του Νομού και τις τοπικές μας κοινωνίες.

Δεν σταματάμε εδώ. Οι ανάγκες για παρεμβάσεις στην περιοχή, πολλές ακόμη. Προτεραιότητά μας το Μαλεβίζι.» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου με αφορμή την σημερινή παράδοση προς χρήση του κόμβου της Αγίας Πελαγίας.

Ο κ. Μενέλαος Μποκέας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πετούση και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας Γιώργο Πεδιώτη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στον κόμβο της Αγίας Πελαγίας.

Από το πρωί οι οδηγοί πλέον, μπορούν να κατευθύνονται προς Αγία Πελαγία από το Ηράκλειο και να χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο κόμβο όπως επίσης και όσοι φεύγουν από την Αγία Πελαγία με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο.

Στην περιοχή συνεχίζονται οι εργασίες για τον ηλεκτροφωτισμό του κόμβου, ασφαλτόστρωση αλλά και για τη στήριξη πρανών, χωρίς όμως να επηρεάζεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο σύνδεσμο θα βρείτε δηλώσεις του δημάρχου Μαλεβιζίου του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας κατά την παρουσία του στον κόμβο της Αγίας Πελαγίας. https://www.youtube.com/watch?v=lARt78HpnbU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............