Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου για τα εμβόλια στα Καμίνια - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Ιουλίου 2021

Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου για τα εμβόλια στα Καμίνια

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Ιουλίου η δεύτερη ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου για την αναγκαιότητα των εμβολιασμών, με την συμμετοχή διακεκριμένων καθηγητών.


Η ενημέρωση έλαβε χώρα στην πλατεία Καμινίων, παρουσία και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, με τους καθηγητές της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης Διαμαντή Κοφτερίδη και Γιώργο Χαμηλό να τονίζουν στις αρχικές τοποθετήσεις τους ότι τα εμβόλια αποτελούν το ισχυρότερο όπλο που διαθέτουμε κατά της πανδημίας. Εν συνεχεία απάντησαν σε ερωτήσεις που έθεσε το κοινό σχετικά με διάφορες παραμέτρους του προγράμματος εμβολιασμού και βοήθησαν να λυθούν απορίες αλλά και να διαλυθούν διαδεδομένες παρεξηγήσεις.

Την εκδήλωση συντόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ρένα Παπαδάκη.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ανέφερε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες για τα οφέλη του προγράμματος εμβολιασμού. Πιστεύουμε ότι όσοι διστάζουν να εμβολιαστούν εξαιτίας ελλιπούς πληροφόρησης ή και παραπληροφόρησης, μέσα από αυτές τις συζητήσεις μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πληροφορίες, οι οποίες στην συνέχεια θα τους βοηθήσουν να λάβουν την σωστή απόφαση. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους καθηγητές που συμμετέχουν με προθυμία στις ενημερώσεις μας, η συμβολή τους είναι εξαιρετικά σημαντική».

Παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μαρίνος Παττακός, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΗ Γιώργος Τσαγκαράκης, ο Αντιπρόεδρος της ΑΑΗ Δράκος Μαρής.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα εμβόλια θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Δήμου Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............