Ξεκίνησε από την Επισκοπή ο εμβολιασμός από κινητά κλιμάκια στο Δήμο Χερσονήσου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Ιουλίου 2021

Ξεκίνησε από την Επισκοπή ο εμβολιασμός από κινητά κλιμάκια στο Δήμο Χερσονήσου

 Ξεκίνησε σήμερα από την Επισκοπή η δράση εμβολιασμού κατά της νόσου COVID-19 από τις Κινητές Μονάδες Υγείας στο Δήμο Χερσονήσου. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν σαράντα δύο (42) εμβολιασμοί, από τους οποίους δεκαεπτά (17) εμβολιάστηκαν κατ΄ οίκον. Αξίζει να σημειωθεί ότι προεξάρχουσα της δράσης ήταν μια υπεραιωνόβια κυρία 103 ετών από τους Σταμνιούς.


«Αισιοδοξούμε ότι στο Μοχό θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το εμβόλιο είναι το μοναδικό εισιτήριό μας για επιστροφή στην κανονικότητα, ειδικά δε στην περιοχή μας που η οικονομία μας στηρίζεται στο ευαίσθητο τουριστικό προϊόν, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να διαφυλάξουμε. 

Πρώτο μέλημά μας βέβαια είναι η υγεία η δική μας και των συνανθρώπων μας, γι΄ αυτό εμπιστευόμαστε την επιστημονική κοινότητα και εμβολιαζόμαστε. Είμαστε στη διάθεση της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (Υ.ΠΕ.) για να συμβάλλουμε όπου και όπως μπορούμε με τις δημοτικές μας υπηρεσίες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

Αύριο, Σάββατο 17 Ιουλίου, οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν από τις κινητές εμβολιαστικές μονάδες στο Περιφερειακό Ιατρείο Μοχού από τις 10 το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στον εμβολιασμό έχουν όλοι οι πολίτες, ηλικίας άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως της περιοχής στην οποία διαμένουν, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν κάνει ως τώρα την πρώτη δόση του εμβολίου. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώνουν τον ΑΜΚΑ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............