Στο Anemos Luxury Grand Resort η 28η Γενική Συνέλευση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων 25 κρατών που μετέχουν στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο) - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

28 Ιουλίου 2021

Στο Anemos Luxury Grand Resort η 28η Γενική Συνέλευση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων 25 κρατών που μετέχουν στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο)

 Η 28η Γενική Συνέλευση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων 25 κρατών που μετέχουν στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο), φιλοξενήθηκε στο Anemos Luxury Grand Resort από τις 22 έως τις 25 Ιουλίου 2021.


Το κεντρικό θέμα των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης αποτέλεσε “Το μέλλον της Ευρώπης και το μέλλον του κόσμου μετά την πανδημία”. Περισσότεροι από 100 ορθόδοξοι βουλευτές, εκπρόσωποι εκκλησιών, διεθνών διακοινοβουλευτικών οργανισμών και της ακαδημαϊκής κοινότητας, συμμετείχαν στις εργασίες της 28ης Γενικής Συνέλευσης.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, καλωσόρισε τους συνέδρους από όλον τον κόσμο, στο Anemos Luxury Grand Resort, στη Γεωργιούπολη Χανίων.

Πρόεδρος της Γενική Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο. ήταν ο κ. Sergei Gavrilov, Μέλος της Ρωσικής Κρατικής Δούμα με μετέχοντες τον Δρ. Μάξιμο Χαρακόπουλο Γενικό Γραμματέα της Δ.Σ.Ο., τον Σύμβουλο της Δ.Σ.Ο. Δρ. Κώστα Μυγδάλη και εκπρόσωπους Πατριαρχείων, του παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών, της Ελληνικής Βουλής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην 28η Γενική Συνέλευση της Δ.Σ.Ο. απηύθυναν χαιρετισμούς ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, o Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, η

Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Βουλευτής κα. Ντόρα Μπακογιάννη κι άλλοι θεσμικοί εκπρόσωποι.

Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο)

Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας αποτελεί ένα διακοινοβουλευτικό όργανο που συστάθηκε με πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων. Οι ορθόδοξοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) προέρχονται κατά αλφαβητική σειρά από: την Αλβανία, την Αρμενία, τη Βουλγαρία, τη Γεωργία, την Ελλάδα, την Εσθονία, την Κύπρο, το Καζακστάν, την Λετονία, την Λευκορωσία, την Λιθουανία, τη Μολδαβία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσική Ομοσπονδία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Σλοβακία, τη Δημοκρατία της Τσεχιας, την Ουκρανία και τη Φινλανδία. Επιπλέον, στη Δ.Σ.Ο. μετέχουν ομάδες βουλευτών από την Αυστραλία, τις Η.Π.Α., την Ασία και την Αφρική.

Eυχαριστίες

Η διοίκηση του Anemos Luxury Grand Resort ευχαριστεί θερμά τη Γενική Συνέλευση της Ορθοδοξίας για την μεγάλη τιμή της πραγματοποίησης της 28ης Γενικής Συνέλευσης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου κι εύχεται το μέλλον της Ευρώπης και του κόσμου, που αποτέλεσε και το κεντρικό θέμα των εργασιών, να είναι πιο φωτεινό μετά την πανδημία.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Καβρός Αποκορώνου-Γεωργιούπολη

73007, Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 28250 62550 Email: info@anemosresort.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............