Από πότε αλλάζει το ωράριο κυκλοφορίας -Μουσική στην εστίαση από το Σαββατοκύριακο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Ιουνίου 2021

Από πότε αλλάζει το ωράριο κυκλοφορίας -Μουσική στην εστίαση από το Σαββατοκύριακο

 Προς νέα χαλάρωση οδεύουν τα μέτρα, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται ακόμη και αύριο και κάποια από αυτά να έχουν ισχύ από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αλλάξουν ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας, μουσική στα καταστήματα εστίασης και όριο καλεσμένων στους γάμους. Αμεση ισχύ αναμένεται να έχει η επαναφορά της μουσικής, θα ακολουθήσει το ωράριο και στη συνέχεια η αύξηση του ορίου καλεσμένων στις δεξιώσεις των γάμων από Ιούλιο.

Καθοριστικό ρόλο για την επιτάχυνση της επαναφοράς της μουσικής φαίνεται να παίζουν τα κορωνοπάρτι που, όπως διαπιστώνεται, διοργανώνονται σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας. Ετσι, όπως ήδη ανακοίνωσε το πρωί χθες η Αριστοτελία Πελώνη, όλα δείχνουν ότι αυτό το Σαββατοκύριακο, συγκεκριμένα στις 12 Ιουνίου, θα επιστρέψει η μουσική στα καταστήματα της εστίασης.


Σε ό,τι αφορά στο ωράριο κυκλοφορίας, η πλήρης κατάργησή του αναμένεται αργότερα, στο τέλος του μήνα-αρχές του επόμενου, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει κατά μία ώρα πιο ελαστικό. Συγκεκριμένα, αναμένεται να ανακοινωθεί ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά πλέον από τη 01:30 τη νύχτα και όχι από τις 12:30.


Τέλος, αναμένεται να ανακοινωθούν νέες οδηγίες για τις δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, οι καλεσμένοι στις δεξιώσεις θα αυξηθούν από τους 100 στους 200. Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............