H μουσική παράσταση "Πνοή του Ανέμου" στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Μαΐου 2021

H μουσική παράσταση "Πνοή του Ανέμου" στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

 Με την παράσταση «Πνοή του ανέμου» από το μουσικό σχήμα Άησις συνεχίζονται την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, οι προβολές στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου - Heraklion Arts and Culture.


Την online πρεμιέρα μπορείτε να παρακολουθήσετε την Τετάρτη 12 Μάιου 2021 στις 21:15 στον παρακάτω σύνδεσμό https://youtu.be/N4bRL_3-RFU, ενώ αμέσως μετά την πρώτη προβολή της θα παραμείνει διαθέσιμη στη ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»!

Το μουσικό σχήμα Άησις (σημαίνει πνοή, φύσημα του αέρα) αποτελείται από τρεις μουσικούς από την Κρήτη και θα παρουσιάσει τη δική του μουσική, εμπνευσμένη από την πλούσια μουσική παράδοση του τόπου τους και την ποικιλία των μουσικών ακουσμάτων που μπορεί να έχει ένας σύγχρονος μουσικός ο οποίος ζει στην πόλη.

Συντελεστές:

Το μουσικό σχήμα Άησις είναι: Μιχάλης Κονταξάκης (Μαντολίνο, τραγούδι) • Σωτήρης Αλεξάκης (Κιθάρες, τραγούδι) • Στέφανος Κουρουπάκης (Κοντραμπάσο, τραγούδι)

Ηχοληψία: Βαγγέλης Αποστόλου • Φωτισμός: Βαγγέλης Αποστόλου • Κάμερες: Άλεξ και Σίμος Σλάνκερ• Μοντάζ: Άλεξ και Σίμος Σλάνκερ • Μίξη ήχου, mastering: Σωτήρης Αλεξάκης

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», τον Σεπτέμβριο του 2020.

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Ψηφιακό Φεστιβάλ "Τέχνη Καθ' Οδόν" 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............