18ες Φωτογραφικές Συναντήσεις στα Χανιά: Από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2021 - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

31 Μαΐου 2021

18ες Φωτογραφικές Συναντήσεις στα Χανιά: Από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2021

 Τρεις εκθέσεις φωτογραφίας και την παρουσίαση ενός βιβλίου περιλαμβάνουν οι “18ες Φωτογραφικές Συναντήσεις”, που θα διεξαχθούν φέτος στα Χανιά από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2021 σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης και το Goethe Zentrum Χανίων.


Η «συνοπτική» έκδοση των Φωτογραφικών Συναντήσεων, που για πρώτη φορά δεν περιλαμβάνει το καθιερωμένο Συνέδριο για την Ιστορία της Ελληνικής Φωτογραφίας, αφορά στις παρακάτω δράσεις:

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 20.00, εγκαινιάζεται η έκθεση του Κωνσταντίνου Γδοντάκη «Eρμηνείες: Aναγνώσεις τουριστικών τοπίων» στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Κ.Α.Μ.), σε συνδιοργάνωση με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.

Το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 20.00, στη γκαλερί SOUTH, στις 19.00, παρουσιάζεται ο πρώτος τόμος της σειράς Ελληνικές Φωτογραφικές Μελέτες «Φωτογραφία και συλλογικές ταυτότητες», που περιλαμβάνει 17 δοκίμια επιλεγμένα από τα φωτογραφικά συνέδρια των ετών 2002 - 2019. Στον ίδιο χώρο εκτίθεται η ιστορική έκθεση «Νικόλαος Νικολάγιεβιτς Φιλοσοφώφ: ένας ναύαρχος φαροφύλακας».

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 20.00, εγκαινιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων η μεγάλη έκθεση του Νίκου Παναγιωτόπουλου και της Πηνελόπης Πετσίνη «Παλίμψηστο», τμήμα πολυετούς φωτογραφικού εγχειρήματος, το οποίο εστιάζει σε τόπους μνήμης, που αφορούν στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου στην Ευρώπη. Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Goethe Zentrum Χανίων.


18ες Φωτογραφικές Συναντήσεις στα Χανιά: Από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............