Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης-συντήρησης στο γήπεδο της Βιάννου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Απριλίου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης-συντήρησης στο γήπεδο της Βιάννου

 Ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης  στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Βιάννου, στην περιοχή Αγία Μονή όπου και βρέθηκαν  ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, η Προϊσταμένη Δομών Περιβάλλοντος ΠΕ Ηρακλείου  Άννα Ροβίθη, ο πολιτικός μηχανικός της Περιφέρειας Κρήτης Μανόλης Γωνιανάκης  και μέλη του Ο.Φ.Β. “Πατούχα”. 

Στην διοίκηση της ομάδας του Πατούχα παραδόθηκαν οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις των  γραφείων και των αποδυτηρίων και υπογράφτηκε το σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής.

Η διοίκηση και τα μέλη της ομάδας ευχαρίστησαν  την Περιφέρεια Κρήτης τόσο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους, όσο για τον   σύντομο χρόνο ολοκλήρωσης  των απαιτούμενων εργασιών.

Παράλληλα έγινε επίσκεψη σε ακίνητο  ιδιοκτησίας του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ψαρής Φοράδας, όπου η Περιφέρεια Κρήτης προγραμματίζει για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών, την κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5. Το γήπεδο θα αναβαθμίσει τις αθλητικές υποδομές της περιοχής παρακινώντας περαιτέρω τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............