Νέα δράση στειρώσεων από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με εθελοντές: Στις 17 και 18 Απριλίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

17 Απριλίου 2021

Νέα δράση στειρώσεων από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με εθελοντές: Στις 17 και 18 Απριλίου

 Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει ακόμα μία δράση εθελοντικών στειρώσεων στις 17 και 18 Απριλίου 2021, σε συνεργασία με τους κτηνιάτρους Ελευθέριο Χατζηδάκη και Julia Anna Ricken, από κοινού με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων “Η προστασία των ζώων”.


Τα ζώα που πρόκειται να στειρωθούν, αφού υποβληθούν σε εξέταση για λεισμανίαση, θα εμβολιαστούν κατά της λύσσας, θα σημανθούν και θα καταγραφούν στη διαδικτυακή βάση του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η αποθεραπεία των ζώων, για όσο διάστημα απαιτηθεί, θα γίνει στο κτηνιατρείο του κ. Ελ. Χατζηδάκη, ενώ τη μέριμνα για την περισυλλογή και μεταφορά των ζώων, αναλαμβάνει το εξειδικευμένο συνεργείο περισυλλογής του Δήμου Χανίων.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γιάννης Νικηφοράκης τόνισε: «Ο Δήμος Χανίων συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να περιθάλπει και να στειρώνει αδέσποτα ζώα και με την πολύτιμη συνδρομή των εθελοντών. Στόχος μας είναι να μην υπάρχει κανένα αδέσποτο στον δρόμο και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω των συστηματικών στειρώσεων αλλά και μέσω των υιοθεσιών. Προτρέπουμε όλους τους πολίτες να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στα εγκαταλελειμμένα και είμαστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθούν».

#Εκδηλώσεις,#ΔΗΜΟΣ,#Δελτία Τύπου ,#Οικολογία/Περιβάλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............