Ύποπτη κυβερνητική σιωπή για την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

01 Μαρτίου 2021

Ύποπτη κυβερνητική σιωπή για την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου

 Με τις προθέσεις της Κυβέρνησης της ΝΔ σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου να παραμένουν αδιευκρίνιστες, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, επανέρχεται στο θέμα δηλώνοντας:

 


«Η Κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας αναίτια τη διαδικασία πώλησης σε ιδιώτες του 67% του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου - Ο.Λ.Η. Α.Ε. και, αναπόφευκτα, την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου, αδιαφορεί προκλητικά για τις αντιδράσεις των τοπικών Φορέων, των Συλλόγων και των Σωματείων, αλλά και των απλών πολιτών, που απαιτούν το αυτονόητο: Να παραμείνει δημόσιος ο χαρακτήρας του Ενετικού μας Λιμανιού.


Τους καλούμε για μια ακόμα φορά να ξεχάσουν κάθε σκέψη ιδιωτικοποίησης της ιστορίας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Το Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου ΔΕΝ πωλείται. Ας αντιληφθούν επιτέλους ότι μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί - και δεν πρέπει - να γίνει αποδεκτή από κανέναν.».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι το μείζον αυτό ζήτημα έχει ήδη έρθει και στη Βουλή με σχετική Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη, προς τους Υπουργούς Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υποδομών & Μεταφορών, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............