Ένα μεγάλο ευχαριστώ απο τον ΔΟΚΑΣ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

19 Μαρτίου 2021

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απο τον ΔΟΚΑΣ

 Στο πλαίσιο ανάδειξης του ορεινού πλούτου του Γεωπάρκου Σητείας και προβολής του Αθλητικού Τουρισμού, καθώς και της ανάδειξης των προϊόντων του Δήμου Σητείας, πραγματοποιήσαμε σύντομο οδοιπορικό, σε σημεία ενδιαφέροντος του Γεωπάρκου, συνοδευόμενοι από την πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων και ορεινών αγώνων κ. Ασημίνα Ιγγλέζου.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τον Πανοσιολογιώτατο Ηγούμενο Μονής Τοπλού π. Αμβρόσιο και το προσωπικό της Μονής Τοπλού που ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά να παρουσιάσουν τα μοναδικά κρασιά καθώς και το εξαιρετικό βιολογικό ελαιόλαδο της περιοχής.

Επίσης τις θερμές μας ευχαριστίες στην κ. Ασημίνα Ιγγλέζου, που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας να τρέξει στη διαδρομή του Γεωπάρκου Σητείας και να δοκιμάσει τις παραδοσιακές συνταγές του τόπου μας.

Να ευχαριστήσουμε επιπλέον την κ. Νάνσυ Καραΐνδρου και τον κ. Θανάση Κολοτούρο, που συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου της διαδρομής του Γεωπάρκου Σητείας, ενώ βοήθησαν και στην ξενάγηση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Νίκο Πασπαλιάρη και στον κ. Παύλο Καπετανάκη, που βοήθησαν στη διαδικασία αναρρίχησης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και στην κ. Κατερίνα Δασκαλάκη, που προσέφερε πρωινό από παραδοσιακά προϊόντα στους αθλητές, μετά την ολοκλήρωση της δραστηριότητας στην Κάτω Ζάκρο.

Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Σ.

Κωνσταντίνος Λυμπερίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............