Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα στην Σητεία την Παρασκευή 12 Μαρτίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Μαρτίου 2021

Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα στην Σητεία την Παρασκευή 12 Μαρτίου

 Μπορεί η φετινή περίοδος των Αποκριών να είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με άλλες χρονιές, ωστόσο καταβάλλεται μία προσπάθεια  και γίνονται  κάποιες δράσεις στην κατεύθυνση να δημιουργήσουν ένα πιο ευχάριστο κλίμα, έστω και για λίγο, στην τοπική κοινωνία της Σητείας. Στην κατεύθυνση αυτή έγινε πρόσφατα το 13ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού – διαδικτυακά ενώ την ερχόμενη Παρασκευή 12 Μαρτίου θα λάβει χώρα η Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα.


Βέβαια με άλλες συνθήκες, και πάντα με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και  ασφάλειας των καταναλωτών, όπως επισημαίνει στην ΑΝΑΤΟΛΗ και τη δημοσιογράφο Μαρίζα Ψαράκη η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας Μάρω Νικητάκη.

Όπως είχε αναφέρει πρόσφατα με δηλώσεις της στην ΑΝΑΤΟΛΗ, στόχος του Εμπορικού Συλλόγου που διοργανώνει όλα αυτά τα χρόνια την Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα, ήταν και φέτος να γίνει μία δράση στο πλαίσιο των συνθηκών που επικρατούν με σκοπό να προσφέρει χαρούμενες στιγμές στους πολίτες της Σητείας . Παράλληλα να εκφράσει ο Σύλλογος ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το καταναλωτικό κοινό της περιοχής για την στήριξη του στην τοπική αγορά και κατ’ επέκταση στην τοπική οικονομία.

«Την Παρασκευή 12 του μήνα θα λάμβανε χώρα φέτος, η Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα για όγδοη συνεχή χρονιά. Μία εκδήλωση με μεγάλη ανταπόκριση και από τους συναδέλφους και από τους πολίτες της περιοχής μας κι όχι μόνο. Μία  γιορτή στον τόπο μας. Δεν μπορούσαμε λοιπόν να μην κάνουμε τίποτα φέτος.

Βέβαια σεβόμαστε και τηρούμε τα μέτρα στο πλαίσιο της πανδημίας κι αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Δεδομένης της απραγίας που εκ των πραγμάτων υπάρχει φέτος, καθώς και της  γκρίζας διάθεσης που δυστυχώς έχει ο κόσμος, σκεφτήκαμε να προσπαθήσουμε να δώσουμε  μία νότα χαράς. Χωρίς όμως τις εκδηλώσεις, τις δράσεις που στο  παρελθόν περιελάμβανε η Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα λόγω των περιορισμών και των απαγορεύσεων που υπάρχουν φέτος.

Το βασικότερο, θέλαμε να ευχαριστήσουμε το καταναλωτικό κοινό που στηρίζει την τοπική αγορά. Κάνουμε λοιπόν ένα κάλεσμα την Παρασκευή του κόσμου, να βγει λίγο από το σπίτι, να ξεχαστεί με την αποκριάτικη μουσική που θα ακούγεται στους δρόμους και να επωφεληθεί εφόσον επιθυμεί  από τις πολύ καλές  προσφορές που θα έχουν εκείνη την ημέρα τα καταστήματα, μέχρι και τις 8.30 το βράδυ.

Ευελπιστούμε να δώσουμε μία νότα χαράς στον κόσμο τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.

Εξάλλου σε κάθε κατάστημα αναγράφεται στην είσοδο ο αριθμός των ατόμων – βάσει των τετραγωνικών – που μπορεί να εισέρχεται.

Κεράσματα δεν θα υπάρχουν έξω από τα καταστήματα για να μην προκληθεί συνωστισμός. Θα υπάρχει κέρασμα σε ατομική συσκευασία όπως προβλέπεται,  εντός του καταστήματος. Θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα φέτος λόγω της πανδημίας ωστόσο είναι μία κίνηση όπως προανέφερα για να δώσουμε μία νότα χαράς στον κόσμο.

Ευχόμαστε κι ευελπιστούμε να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου να είναι τα πράγματα καλύτερα για όλο τον κόσμο και να γιορτάσουμε διαφορετικά», κατέληξε η κ. Νικητάκη.

ΠΗΓΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............