Ευχές από την Διοίκηση του ΟΛΗ για τον Αγιασμό των Υδάτων - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

05 Ιανουαρίου 2021

Ευχές από την Διοίκηση του ΟΛΗ για τον Αγιασμό των Υδάτων

 Η ημέρα των Θεοφανείων, μία από τις σπουδαιότερες και αρχαιότερες εορτές της Χριστανοσύνης, έχει χαρακτηρισθεί ως λατρεία των νερών κατά την οποία επιτελείται η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και ο Αγιασμός των Υδάτων.


Οι πρωτόγνωρες συνθήκες με την επιβολή των προληπτικών μέτρων για την καταπολέμηση του κορονοϊού, αναστέλλουν την καθιερωμένη τριπλή εμβάπτιση των υδάτων στο Λιμάνι του Ηρακλείου.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, η ευχή μας για τον κόσμο και για την πατρίδα μας, είναι η διατήρηση της ασφάλειας της υγείας μας και η ελπίδα ότι ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία. Το μεγάλο μήνυμα που εκπέμπει η εορτή των Θεοφανείων, μας δείχνει τον δρόμο της υπεράσπισης των αρχών και αξιών του Ανθρωπισμού, της Αλληλεγγύης, της Ειρήνης και της Δικαιοσύνης, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης

Σε αυτούς του χαλεπούς καιρούς και παρά την αναστολή του Αγιασμού των υδάτων εν υπαίθρω, το μεγάλο μήνυμα των Θεοφανείων, το Φως του Αγίου Πνεύματος, να φωτίζει τις ψυχές όλων και να αποτελεί το Φως της Αγάπης, της Ενότητας, το Φώς του Ανθρώπου, επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ., Ιωάννης Βαρδαβάς.

Οι ευχές της Διοίκησης του ΟΛΗ ΑΕ, γεμάτες από την λαμπρότητα από την ανέσπερη λάμψη των Φώτων, στέλνονται σε όλους τους συνανθρώπους και ιδιαίτερα σε όλους του ναυτικούς που ταξιδεύουν από άκρη σε άκρη σε όλες τις θάλασσες του κόσμου, ευχόμενοι να έχουν γαλήνια ταξίδια και Χρόνια Πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............