Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στο Γυμνάσιο Βαγιωνιάς - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

22 Ιανουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στο Γυμνάσιο Βαγιωνιάς

 


Σε ένα πλήρως αναβαθμισμένο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον θα βρεθούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Βαγιωνιάς, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανέναρξη των μαθημάτων, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και οι επισκευές στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα του κτιρίου, που δεν είχε συντηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια και ήταν σε κακή κατάσταση.


Μεταξύ άλλων, αποκαταστάθηκαν φθορές στην τοιχοποιία, πραγματοποιήθηκαν υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, επισκευάστηκαν και συντηρήθηκαν τα μεταλλικά κιγκλιδώματα, οι περιφράξεις και τα κουφώματα, βάφτηκαν οι προσόψεις, οι αίθουσες διδασκαλίας και τα γραφεία, αναβαθμίστηκαν οι τουαλέτες, κόπηκαν χόρτα και κλαδιά που δημιουργούσαν προβλήματα και έγιναν εργασίες καθαρισμού σε όλους τους χώρους του σχολείου. 

Το Γυμνάσιο Βαγιωνιάς επισκέφθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γόρτυνας, Κωνσταντίνος Τσικνάκης, η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαγιωνιάς, Αντώνης Αθουσάκης, που ευχαρίστησαν θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για την αναβάθμιση του Γυμνασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............