"Ουρανός από στάχτη" στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

19 Ιανουαρίου 2021

"Ουρανός από στάχτη" στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

 Η συγγραφέας Νίκη (Κουκουνάκη) Τρουλλινού έρχεται στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου και μας διαβάζει αποσπάσματα από το τελευταίο της βιβλίο, «Ουρανός από στάχτη».

Την ενδιαφέρουσα ανάγνωση μπορείτε να παρακολουθήσετε on line την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 στις 21:15 στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://youtu.be/909R0yN2hYM


Όπως η ίδια έχει δηλώσει στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου στο Ηράκλειο, οι προσωπικές μνήμες και εμπειρίες, αλλά και οι προκλήσεις της εποχής, αποτελούν τον καμβά γύρω από τον οποίο ύφανε την ιστορία της. Με το ύφος μιας γραφής χαρακτηριστικής, που θυμίζει συγγραφείς της γενιάς του 30, αλλά και με ευαισθησία στην έκφραση, στις περιγραφές και στην σκιαγράφηση της προσωπικότητας της ηρωΐδας της, της Θάλειας, η ανάγνωση του βιβλίου, εκτός από προβληματισμούς, μας χαρίζει ευχάριστες στιγμές, αναπαυτικές για τον νου και την ψυχή.

Συντελεστές:

Ανάγνωση: Νίκη (Κουκουνάκη) Τρουλινού

Παραγωγή βίντεο, μοντάζ: Γιώργης Πακιουφάκης

Ψηφιακό Φεστιβάλ "Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί"

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Η παραγωγή εντάσσεται στο ψηφιακό φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί» του Δήμου Ηρακλείου και μετά την πρεμιέρα θα παραμείνει διαθέσιμη στη ζώνη θέασης «Τη Γλώσσα μου έδωσαν ελληνική» του Heraklion Arts and Culture!

"Ουρανός από στάχτη" στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............