Zaro's τώρα σε ΗΠΑ και Καναδά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Δεκεμβρίου 2020

Zaro's τώρα σε ΗΠΑ και Καναδά

 Στην υπογραφή συμφωνίας για την αποκλειστική διάθεση του πολυβραβευμένου φυσικού μεταλλικού νερού ZARO'S στη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδάς) από την Cermak Fresh Market, προχώρησαν ο διευθύνων σύμβουλος της Cermak, Μιχάλης Μπούσης και ο γενικός διευθυντής της ZARO'S, Χριστόφορος Παπαδημητράκης. 


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Cermak Fresh Market, αποτελεί μία από τις κορυφαίες αλυσίδες τροφίμων στις ΗΠΑ με έδρα την πόλη του Σικάγο και δραστηριοποίηση στις κεντροδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ. Ο επικεφαλής της Cermak Fresh Market, Μιχάλης Μπούσης διαθέτει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην οποία είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Το νερό ZARO'S, που έχει βραβευτεί ως «το καλύτερο νερό του κόσμου», έχει αποσπάσει σειρά άλλων διακρίσεων στην Ευρώπη και την Κίνα, εξάγεται σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ πρόσφατα επιλέχθηκε από το Υπουργείο 'Αμυνας των ΗΠΑ στη λίστα των προμηθευτών του αμερικανικού στρατού. 

Η συνεργασία των δύο πλευρών αποτελεί την εξέλιξη της σχέσης που αναπτύχθηκε ανάμεσα στη ZARO'S με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, από την πρώτη μέρα της ανάληψης του πλειοψηφικού πακέτου του συλλόγου του Ηρακλείου, από τον Μιχάλη Μπούση.
Το πλαίσιο της συμφωνίας περιλαμβάνει τόσο την τοποθέτηση των νερών ZARO'S στα ράφια των Cermak Fresh Market όσο και τη γενικότερη διανομή των προϊόντων της εταιρείας στην αμερικανική αγορά.

Αναφερόμενος στην υπογραφή της συμφωνίας, ο Μιχάλης Μπούσης, τόνισε: «Είμαι διπλά χαρούμενος γι' αυτή τη συνεργασία. Αφενός, θα έχουμε τη δυνατότητα να προωθήσουμε ένα πραγματικά ποιοτικό προϊόν και αφετέρου είναι μια ευκαιρία να στηρίξουμε μια αξιόλογη και δυναμική επιχείρηση της Κρήτης. Το ZARO'S αποτελεί μια πραγματική ιστορία επιτυχίας, αφού το νερό ενός μικρού χωριού της Κρήτης κατάφερε να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου νερού στον κόσμο».

Αντίστοιχα, ο Χριστόφορος Παπαδημητράκης, ανέφερε: «Η Cermak Fresh Market αποτελεί, αποδεδειγμένα, την καλύτερη «γέφυρα» για το νερό ZARO'S με τις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά. Είμαστε χαρούμενοι γιατί πλέον μπορούμε με αξιώσεις να μπούμε σε μια νέα μεγάλη αγορά, όπως είναι αυτή της Βορείου Αμερικής, αλλά και γιατί διευρύνουμε το πλαίσιο της συνεργασίας με έναν άνθρωπο, όπως τον Μιχάλη Μπούση, που με κάθε τρόπο δείχνει την αγάπη του για την Κρήτη αλλά και την εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους του νησιού».  

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............