Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Δωρεά αντισηπτικών στο Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μ. Φραγκάκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Δωρεά αντισηπτικών στο Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μ. Φραγκάκη

 Σε μια κίνηση συμβολικού αλλά και ουσιαστικού χαρακτήρα για την υγειονομική προστασία των αστυνομικών υπαλλήλων έναντι του Covid-19, προχώρησε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης ο οποίος επισκέφτηκε την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου το Αστυνομικό Τμήμα (Α.Τ.) Μίνωα Πεδιάδας, όπου και παρέδωσε στον διοικητή κ. Ευάγγελο Σταυρακάκη, μία αυτόματη συσκευή αντισηπτικού καθώς και απλές συσκευασίες αντισηπτικών για τις ανάγκες των υπαλλήλων της υπηρεσίας αλλά και των πολιτών που χρειάζεται να επισκεφτούν το Α.Τ.


«Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες επιδημιολογικές συνθήκες και με γνώμονα την ανάγκη υγειονομικής κάλυψης των αστυνομικών υπαλλήλων και κατ’ επέκταση της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, θεωρήσαμε χρήσιμο να δωρίσουμε στο αστυνομικό τμήμα του Δήμου μας μέσα και εξοπλισμό για την προστασία της υγείας έναντι του Covid-19. 

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο και στον τομέα ελέγχου των μέτρων τήρησης για την προστασία της δημόσιας υγείας και η Δημοτική μας Αρχή είναι δίπλα τους» ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Φραγκάκης.

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Α.Τ. κ. Σταυρακάκης ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Μινώα για την δωρεά η οποία θα καλύψει μέρος των αυξημένων αναγκών του προσωπικού της αστυνομικής υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............