Συγχαρητήριο μήνυμα Χάρη Μαμουλάκη στον Πρόεδρο του ΙΤΕ Νεκτάριο Ταβερναράκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Δεκεμβρίου 2020

Συγχαρητήριο μήνυμα Χάρη Μαμουλάκη στον Πρόεδρο του ΙΤΕ Νεκτάριο Ταβερναράκη

 Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου και αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Χάρης Μαμουλάκης, στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας Νεκτάριο Ταβερναράκη, για την ομόφωνη επανεκλογή του.


Ο Βουλευτής Ηρακλείου αναφέρει στην επιστολή:

 

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε.

Θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά για την ομόφωνη επανεκλογή σας στην θέση του Προέδρου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας.

Ένα γεγονός που αποτελεί την έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς και των ​σημαντικών πρωτοβουλιών που αναπτύξατε κατά το προηγούμενο διάστημα, καθώς και της εμπιστοσύνης με την οποία σας περιβάλλει η ακαδημαϊκή κοινότητα. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε, με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο, την ανάπτυξη πρωτοβουλιών που ενισχύουν την εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία, μέσα από ένα πλέγμα δράσεων που θα εξακολουθήσουν να διατηρούν το Ι.Τ.Ε. στην κορυφή των ερευνητικών κέντρων διεθνώς, κάνοντάς μας όλους περήφανους.

Από την πλευρά μου, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι προτίθεμαι να παραμείνω στην διάθεση του Ι.Τ.Ε., συμβάλλοντας με κάθε διαθέσιμο τρόπο στην επίτευξη των στόχων σας, στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχιση του έργου σας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............