Μανόλης Συλιγανάκης ο επί 40 χρόνια Άγιος Βασίλης της Σητείας και το φετινό του μήνυμα στα παιδάκια της Σητείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

19 Δεκεμβρίου 2020

Μανόλης Συλιγανάκης ο επί 40 χρόνια Άγιος Βασίλης της Σητείας και το φετινό του μήνυμα στα παιδάκια της Σητείας

Ο Μανόλης Συλιγανάκης ο επί 40 χρόνια  Άγιος Βασίλης της Σητείας και το φετινό του μήνυμα στα παιδάκια της Σητείας.
Με ένα διαφορετικό, πρωτότυπο τρόπο, αλλά με κοινό παρανομαστή την αγάπη, η φετινή συνάντηση των μικρών φίλων με τον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα απο την Καραντίνα που επέφερε ο ερχομός του Κορωνοιου... έγινε μέσω της τεχνολογίας και ενός βίντεο.Ο Άγιος Βασίλης εδώ και χρόνια φτάνει στο λιμάνι της  Σητείας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, μέσα σε καΐκι, με πυροτεχνήματα, χειροκροτήματα, φαναράκια και πολύ ενθουσιασμό, όπου εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης τον υποδέχονται ( τον άγιο της πρωτοχρονιάς ) ο οποίος εκτός από δώρα στα παιδιά, μοιράζει και πολλές ευχές για αισιοδοξία στη χώρα μας, που δοκιμάζεται.
Ο Μανόλης Συλιγανάκης βρίσκεται κάθε χρόνο κοντά στα παιδιά της Σητείας με δώρα, ευχές, δύναμη αισιοδοξίας και βέβαια με καλοσύνη που διαγράφεται στο πρόσωπο του μόλις τον αντικρίσεις.
Πάντα δίπλα σε κάθε εκδήλωση, φορέα, σχολείου, σωματείου να δώσει αγάπη και χαρά.


Ηταν Φλεβάρης του 1977.......
Η χαρά,η αγάπη,η αισιοδοξία ,το κέφι για τη δουλειά που επέλεξε ηταν το μεγαλύτερο δώρο της ζωής του.
Προσελήφθη  στην μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας μου στη ΔΕΗ ,με την ειδικότητα του Εναερίτη.

Το 1978 παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του,τη Στεφανία Κυριακάκη και αποκτήσαν δυο χαριτωμένα παιδιά,τον Κωσταντίνο και τη Βικτωρία.
Η αγάπη για τη δουλειά του συνεχίζεται με απέραντο ζήλο και αυταπάρνηση.


Η αρχική του τοποθέτηση ειναι ο Άγιος Νικόλαος απ όπου καλλιέργησε και κράτησε μόνο άμορφες αναμνήσεις απο τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους του.
Άλλαξε πολλές διευθύνσεις, Ηράκλειο,Σαντορίνη Σύρος και το 1985 παίρνει μετάθεση στο πρακτορείο ΔΕΗ Σητειας για επτά χρόνια.
Το 1992 γίνεται η μετάθεση και μετάταξη του στον Υ/Σ ΣΗΤΕΙΑΣ με διεύθυνση μου ο Κατσάμπας Ηρακλείου με την ειδικότητα πλέον του επιτηρητή.


Μετά απο 40 χρόνια υπηρεσίας συνταξιούχος πιά 
Αναφέρει.

<<Η μητέρα ΔΕΗ >>, μεγάλωσα,σπούδασα,πάντρεψα τα παιδιά μου και είμαι με εγγόνια σήμερα.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και προϊσταμένους μου, γιατί όπου και να πήγα ηταν όλοι μια οικογένεια συναδελφοσυνης και αγάπης.

Και τέλος χωριστά θέλω να πω για τον συνάδελφο ,φίλο και συγγενή Μανώλη Αισωπάκη που απο το 1992 και μέχρι σήμερα είμαστε μαζί.


Σας ευχαριστω απο τα βάθη της καρδιάς μου!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............