Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στην Βαγιονιά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Δεκεμβρίου 2020

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στην Βαγιονιά

 Ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Βαγιονιάς και Φουρνοφάραγγου, με

την υποστήριξη του Δήμου Γόρτυνας, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, ώρες 10:00 – 13:30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαγιονιάς.


Την επιστημονική επιμέλεια της αιμοδοσίας, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «αιμοδοτούμε_μαζί», έχει η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι ο «Αιματοκρήτης» και οι συνεργαζόμενοι φορείς δεν διαθέτουν Τράπεζα Αίματος, ούτε διαχειρίζονται το αίμα που συλλέγεται. Κάθε εθελοντής αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα, με την οποία μπορεί να καλύψει πιθανή μελλοντική ανάγκη σε αίμα, δική του ή συγγενικού προσώπου.

Αίμα μπορούν να δώσουν όλοι οι υγιείς άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 18-65 ετών.

Πρέπει να είναι ξεκούραστοι, να έχουν φάει ελαφρύ πρωινό και να έχουν μαζί τους την αιμοδοτική κάρτα τους ή τον ΑΜΚΑ και την αστυνομική ταυτότητά τους.

Για την μετακίνησή τους, οι εθελοντές αιμοδότες πρέπει να στείλουν sms με τον κωδικό 1 στο 13033 ή να συμπληρώσουν τον κωδικό Β1 στην βεβαίωση μετακίνησης.

Περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική αιμοδοσία, στα τηλέφωνα

6978247010, 2810239773, στο e-mail aimatocritis@hotmail.com και στην ιστοσελίδα

www.aimatocritis.gr.

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στην Βαγιονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............