Η Αρση Βαρών τιμά την Αρτεμις Νικηφόρου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Νοεμβρίου 2020

Η Αρση Βαρών τιμά την Αρτεμις Νικηφόρου

 Η Αρτεμις Νικηφόρου απέσπασε το «χειροκρότημα» της φίλαθλης κοινής γνώμης, με την απόφασή της να πάει εθελοντικά στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης για να βοηθήσει το νοσηλευτικό προσωπικό στην καταπολέμηση του κορονοϊού. 


Την είδηση είχε αποκαλύψει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπου είχε φιλοξενήσει και αποκλειστικές δηλώσεις της 25χρονης Κρητικιάς. Με αυτή την απόφαση η Νικηφόρου έδειξε το ακέραιο χαρακτήρα της και η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών δεν έμεινε αμέτοχη. Με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε ότι θα τιμήσει την αθλήτρια του Ρεθύμνου, με την πρώτη ευκαιρία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΑΒ
 

Η αθλήτρια της άρσης βαρών Άρτεμις Νικηφόρου είναι μεταξύ των 10 εθελοντριών από την Κρήτη που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να ενισχύσουν το σύστημα υγείας, εισπράττοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Η 25χρονη αθλήτρια που ανήκει στο σύλλογο Αρκάδι Ρεθύμνου απέδειξε με την πράξη της ότι ο αθλητισμός και η άρση βαρών πλάθουν υγιείς χαρακτήρες με διάθεση προσφορά στην κοινωνία.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών θα στείλουν συγχαρητήρια επιστολή στην Άρτεμη και με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, η EOAB με την πρώτη ευκαιρία θα την βραβεύσει για την γεμάτη ανθρωπιά και αλτρουϊσμό πράξη της!

πηγη ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............