Επικίνδυνη κυβερνητική διολίσθηση – Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 Νοεμβρίου 2020

Επικίνδυνη κυβερνητική διολίσθηση – Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη

 Με αφορμή την απόφαση περί «απαγόρευσης συναθροίσεων» ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Ηρακλείου και αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 


«Η κυβέρνηση της ΝΔ, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο, διολισθαίνει σε επικίνδυνες πρακτικές πρόκλησης. Οι ειδικές συνθήκες της πανδημίας, επιβάλλουν διαφοροποιήσεις στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε από την πρώτη στιγμή ότι ο φετινός εορτασμός δεν μπορεί και δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Δυστυχώς, η Κυβέρνηση εκμεταλλεύεται αυτές τις συνθήκες και προσπαθεί να στήσει ένα τεχνητό σκηνικό έντασης που θα αλλάξει την ατζέντα και θα κρύψει τη γύμνια και τις εγκληματικές ευθύνες που έχει στην εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας. Στην απελπισία της, μετατρέπει το ζήτημα της προφύλαξης της δημόσιας υγείας, σε μοχλό καταστρατήγησης συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών.

Καμία κυβέρνηση όμως δεν έχει το δικαίωμα να καταστρατηγεί το Σύνταγμα. Η απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων σε όλη τη χώρα, είναι ένα μέτρο που μας γυρίζει σε μαύρες εποχές και βρίσκει απέναντί του όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Μετά και την σφοδρή αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ο Κ. Μητσοτάκης οφείλει να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση και να πάψει να παίζει παιχνίδια με τη Δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............