Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή τομέα με ανθοπαραγωγούς υπαίθριας καλλιέργειας γαρυφάλλων στη Χερσόνησο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

13 Νοεμβρίου 2020

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή τομέα με ανθοπαραγωγούς υπαίθριας καλλιέργειας γαρυφάλλων στη Χερσόνησο

 Συνάντηση με τους ανθοπαραγωγούς υπαίθριας καλλιέργειας γαρυφάλλων στο δήμο Χερσονήσου πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης, παρουσία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Ζαχαρία Δοξαστάκη.


Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης των παραγωγών για τις ζημιές που υπέστησαν από τη χαλαζοπτώσεις της 20ης Οκτωβρίου, καθώς και από τις πρόσφατες έντονες καταιγίδες που έπληξαν την παραγωγή τους.

Στην συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Μανόλης Χνάρης επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους προς τα αρμόδια Υπουργεία, με στόχο να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν προκύψει από τις επιπτώσεις της πανδημίας και ειδικότερα του δεύτερου lockdown.

Τέλος, συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούν τον κλάδο, όπως οι υποδομές, τα χρηματοδοτικά προγράμματα υποστήριξης, καθώς και οργανωτικά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............