Πράσινο φως για το κτίριο πολιτισμού στο Μαλεβίζι από το ΑντώνηςΤρίτσης - Τη χρηματοδότηση 3.100.000€ ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Νοεμβρίου 2020

Πράσινο φως για το κτίριο πολιτισμού στο Μαλεβίζι από το ΑντώνηςΤρίτσης - Τη χρηματοδότηση 3.100.000€ ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών

 «Οι συνεχείς προσπάθειες μας για την ένταξη του κτιρίου του παλαιού́ συνεταιρισμού́ Γαζίου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στέφθηκαν με επιτυχία.

Σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, μας ανακοίνωσε ότι υπέγραψε τη χρηματοδότηση του έργου «Βιοκλιματικός εκσυγχρονισμός και αλλαγή́ χρήσης διωρόφου κτιρίου νομίμως υφιστάμενου, από́ αποθήκη σε κτίριο πολιτισμού́», ύψους 3.100.000 εκατ. ευρώ́.

Ένα έργο που ξεκίνησε να μελετάται από́ τη Δημοτική́ Αρχή́ του Κώστα Μαμουλάκη με τη συμβολή́ του αείμνηστου Γιάννη Βιστάκη. Ένα έργο σπουδαίο, που τώρα σχεδιάζουμε να φιλοξενήσει και την σπουδαία αρχαιολογική συλλογή μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Θεοδωράκο αλλά και τους κυρίους Λευτέρη Αυγενάκη, Υφυπουργό Αθλητισμού και Μάξιμο Σενετάκη, Βουλευτή Ηρακλείου, για τη συμβολή τους.

Μια σπουδαία παρακαταθήκη για το Μαλεβίζι, που έχει ανάγκη από́ διεξόδους πολιτισμού́».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έπειτα από την ανακοίνωση του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκου στο πλαίσιο της συνεδριακής διαδικασίας της ΠΕΔ Κρήτης που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, παρουσία και του Προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου. Ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε την ένταξη του έργου του Δήμου Μαλεβιζίου «Βιοκλιματικός εκσυγχρονισμός και αλλαγή́ χρήσης διωρόφου κτιρίου νομίμως υφιστάμενου, από́ αποθήκη σε κτίριο πολιτισμού́», ύψους 3.100.000 εκατ. ευρώ́, στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Πρόκειται για το κτίριο του παλαιού συνεταιρισμού στο Γάζι, που βρίσκεται στην καρδιά του οικισμού στην περιοχή όπισθεν του Δημαρχείου Μαλεβιζίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............