Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννου ο Χάρης Μαμουλάκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Οκτωβρίου 2020

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννου ο Χάρης Μαμουλάκης

Με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου, συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡ ν. Ηρακλείου και αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Χάρης Μαμουλάκης. 

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν από την πλευρά του Π.Σ. Αγίου Ιωάννου η Πρόεδρος Δέσποινα Μαραγκάκη, ο Γιώργος Τσαγκαράκης, η Δέσποινα Αβραμάκη, η Δέσποινα Παπάζογλου, η Δήμητρα Νεονάκη και η Ελπινίκη Χατζηδάκη, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο, καθώς και η αναγκαιότητα στήριξης από την Πολιτεία, για την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί.

 

«Ο Πολιτιστικό Σύλλογος Αγίου Ιωάννη, όπως και δεκάδες ακόμα δραστήριοι σύλλογοι στο Ηράκλειο, την Κρήτη, αλλά και όλοι την Ελλάδα, βιώνουν τις συνέπειες της πανδημίας. Στερούνται τη δυνατότητα διοργάνωσης εκδηλώσεων, λειτουργούν με περιορισμούς, πλήττονται από τη νέα αυτή, πρωτοφανή κρίση» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Βρισκόμαστε στο πλευρό τους, συμπαραστάτες στον αγώνα τους για να παραμείνουν όρθιοι όλοι αυτοί οι οργανισμοί που αποτελούν σημαντικούς πυλώνες ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής, είναι θεματοφύλακες της ιστορίας και της παράδοσής μας, αλλά και φορείς διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Γι’ αυτό και εξακολουθούμε να πιέζουμε και να αναδεικνύουμε το γεγονός ότι η Πολιτεία, οφείλει να στηρίξει όλους αυτούς τους εθελοντικούς φορείς μέσα από τα διαθέσιμα προγράμματα που υπάρχουν για αυτό τον σκοπό».

 

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές Ιουλίου οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡ έχουν ζητήσει από την Υπουργό Πολιτισμού την ενίσχυση των πολιτιστικών συλλόγων, μέσα από έκτακτη επιχορήγηση για την αντιμετώπιση της μείωσης των εσόδων τους και της συνέχισης της δράσης τους.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............