Αυτοψία Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη στα έργα οδοποιίας εντός ΔΕ Χανίων, στην περιοχή των Παχιανών - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Οκτωβρίου 2020

Αυτοψία Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη στα έργα οδοποιίας εντός ΔΕ Χανίων, στην περιοχή των Παχιανών

 Στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή των Παχιανών, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου 2020, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία και ενημερώθηκε από τα τεχνικά κλιμάκια για την πορεία των εργασιών.


Ο κ. Σημανδηράκης επιθεώρησε τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στη συγκεκριμένη περιοχή και αφορούν στις διανοίξεις δρόμων και την ανακατασκευή τομών, που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την καθημερινότητα των πολιτών.

Οι εργασίες διάνοιξης αφορούν στον δρόμο που θα συνδέει την οδό Γεωργιάδη με την οδό Σαρηδαντώνη, με την ονομασία Βέροβιτς Πασά, ενώ έχουν γίνει ανακατασκευές των παρόδων της οδού Γεωργιάδη και της οδού Φωτιάδη, με την τοποθέτηση κυβόλιθων στα στενά που οδηγούν στην οδό Κισσάμου.Ο Δήμαρχος Χανίων, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής που του μετέφεραν την ικανοποίησή τους για το έργο και την αναβάθμιση που παίρνει όλη η γειτονιά με τις παρεμβάσεις που γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............