Αυτοψία μηχανικών της ΓΓΑ σε αθλητικές υποδομές του δήμου Μινώα Πεδιάδας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Οκτωβρίου 2020

Αυτοψία μηχανικών της ΓΓΑ σε αθλητικές υποδομές του δήμου Μινώα Πεδιάδας

 Τεχνικό κλιμάκιο μηχανικών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), επισκέφτηκε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μινώα Πεδιάδας την Πέμπτη 22/10, ύστερα από αίτημα του δημάρχου κ. Μανώλη Φραγκάκη προς τον υφυπουργό Αθλητισμού και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο σχετικό αίτημα.


Το αντικείμενο της επίσκεψης του εν λόγω κλιμακίου ήταν : α) η καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης κύριων αθλητικών υποδομών του δήμου (κλειστό γυμναστήριο, κολυμβητήριο, πίστα motocross) και β) η αποτύπωση των τεχνικών ελλείψεων και των αναγκαίων βελτιωτικών εργασιών και προμηθειών, προκειμένου στη συνέχεια να υπάρξει ωρίμανση των αναγκαίων μελετών για τη βελτίωση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας αυτών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΓΓΑ.

Το τεχνικό κλιμάκιο, αφού συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Μ. Φραγκάκη στο δημοτικό κατάστημα Αρκαλοχωρίου, πραγματοποίησε αυτοψία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου συνοδεία των αρμόδιων Αντιδημάρχων κ.κ. Κ. Αραβιάκη και Μ. Σμυρνάκη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Γ. Κουρή, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Αθλητισμού κ. Μ. Μουρτζάκη και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............