Συνεργασία και υλοποίηση κοινών δράσεων με την Περιφέρεια Κρήτης με στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας των ζώων - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Οκτωβρίου 2020

Συνεργασία και υλοποίηση κοινών δράσεων με την Περιφέρεια Κρήτης με στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας των ζώων

 Η συνεργασία και υλοποίηση κοινών δράσεων στην Κρήτη με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των παιδιών σε θέματα προστασίας των ζώων, αλληλεγγύης αλλά και του περιβάλλοντος, συζητήθηκαν σήμερα σε συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με την Κατρίνα Τσάνταλη συγγραφέα παιδικών βιβλίων και ιδρύτρια του γνωστού στην Ελλάδα καταφυγίου αδέσποτων ζώων «Α little Shelter».

Η Περιφέρεια Κρήτης, όπως δήλωσε ο κ Αρναουτάκης, συνεργάζεται και συμμετέχει ενεργά σε κάθε πρωτοβουλία και δράση ευαισθητοποίησης των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών σε καίρια κοινωνικά ζητήματα, πρόληψης, προστασίας, αλληλεγγύης, κ.α.

Παράλληλα εξέφρασε το ενδιαφέρον και την θέληση της Περιφέρειας στην συνεργασία και υλοποίηση κοινών δράσεων με τον φορέα και τους συνεργάτες της Κατρίνα Τσάνταλη. Από την πλευρά της η κα. Τσάνταλη σε δηλώσεις της ευχαρίστησε θερμά τον κ. Αρναουτάκη για την συνάντηση και αποδοχή της συνεργασίας, τονίζοντας ότι αυτή η έμπρακτη συνεργασία και στήριξη της Περιφέρειας θα αποδώσει θετικά αποτελέσματα στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών. Όπως ανέφερε επίσης η κα Τσάνταλη στο καταφύγιο το οποίο λειτουργεί στις εγκαταστάσεις ενός εκ των εργοστασίων της γνωστής εταιρείας της οικογένειας της στην Αττική, εκεί περιθάλπονται άρρωστα, ανάπηρα και κακοποιημένα ζώα από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............