Ειδικό Αναβατόριο ώστε να βοηθάει τα άτομα με αναπηρία να μπαίνουν και να βγαίνουν στην πισίνα απέκτησε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

29 Σεπτεμβρίου 2020

Ειδικό Αναβατόριο ώστε να βοηθάει τα άτομα με αναπηρία να μπαίνουν και να βγαίνουν στην πισίνα απέκτησε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου

 Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε σήμερα ότι, αποκτήθηκε από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου Ειδικό Αναβατόριο ώστε να βοηθάει τα άτομα με αναπηρία να μπαίνουν και να βγαίνουν στην πισίνα. Πλέον ένα μεγάλο εμπόδιο που είχαν καθημερινά στις προπονήσεις τους οι αθλητές μας λύνεται οριστικά, βελτιώνοντας κατά πολύ τις συνθήκες προπόνησης τους. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και την Περιφέρεια Κρήτης, που μετά από σχετικό αίτημα του σωματείου μας, σε συνεργασία με το δήμο Ηρακλείου κίνησαν τις διαδικασίες ώστε να αποκτήσουμε το αναβατόριο . Η απόκτηση του αναβατορίου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος της κολύμβησης των ΑμεΑ στην πόλη μας , αλλά θα βοηθήσει και οποιοδήποτε πολίτη αντιμετωπίζει θέμα αναπηρίας και δυσκολευόταν να μπεί και να βγεί στην πισίνα. 
Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε επίσης ότι σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ κ. Λευτέρη Ζερβό είμαστε σε συνεννόηση για να μπορέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα και το κολυμβητήριο του Λίντο να μπορέσει να αποκτήσει ένα παρόμοιο αναβατόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............