Το Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

19 Σεπτεμβρίου 2020

Το Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών

 Το Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα παραδοσιακών χορών και θεατρικού παιχνιδιού, για το έτος 2020-2021, με ημερομηνία έναρξης μαθημάτων 1η Οκτωβρίου 2020.Θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα:
Παραδοσιακοί χοροί
• Τμήμα παιδικό αρχαρίων και προχωρημένων
• Τμήμα εφηβικό αρχαρίων και προχωρημένων
• Τμήμα ενηλίκων αρχαρίων και προχωρημένων
• Χορευτική Ομάδα
Θεατρικό παιχνίδι
• Τμήμα παιδικό (από3,5 χρονών) αρχαρίων και προχωρημένων
• Τμήμα εφηβικό αρχαρίων και προχωρημένων
Τα τμήματα παραδοσιακών χορών και θεατρικού παιχνιδιού θα λειτουργούν στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων στην οδό Γιαμαλάκη 15 (1ος όροφος). Θα είναι ολιγομελή και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία και αποφυγή μετάδοσης του COVID-19.
Τους παραδοσιακούς χορούς θα διδάσκουν: ο κος Γιάννης Κατζαμποξάκης και η κα Θάλεια Τζιουμέρκα , Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα στον Παραδοσιακό Χορό.
Το θεατρικό παιχνίδι θα διδάσκει η εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού κα Πουλιού Γεωργία.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από τις 15 Σεπτεμβρίου 2020, στις εγκαταστάσεις του Λ.Ε.Η., στην οδό Γιαμαλάκη 15 (1ος όροφος), τις ημέρες: Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο από 5.00 μ.μ. έως 7.00 μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Έφορο Παραδοσιακών Χορών του Λ.Ε.Η., κα Αριστέα Τζαγκαρουλάκη, τηλ.6972300259, καθώς και στήν Εμψυχώτρια Θεατρικού παιχνιδιού του Λ.Ε.Η., κα Γεωργία Πουλιού ,στο τηλ.6996018878.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............