Καλοκαιρινή Κυριακή με γεμάτες της παραλίες της Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Ιουνίου 2022

Καλοκαιρινή Κυριακή με γεμάτες της παραλίες της Κρήτης


 Η άνοδος της θερμοκρασίας οδήγησε του κατοίκους του Ηρακλείου και των ευρύτερων περιοχών της Κρήτης στις παραλίες, σε συνδιασμό με την ημέρα της Κυριακής που δεν είναι εργάσιμη για τους περισσότερους.



Οι πιο γνωστές πλαζ γέμισαν απο κόσμο ειδικά σήμερα Κυριακή που οι περισσότεροι δεν εργάζονται.Κορυφώνεται το κύμα κάυσωνα στις περισσότερες περιοχές της χώρας και με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες, δεκάδες Κρητικοί έσπευσαν στις παραλίες για να δροσιστούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος μίνι καύσωνας γι’ αυτό το καλοκαίρι ήρθε και στην Κρήτη, με τις θερμοκρασίες – όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι – να κυμαίνονται γύρω στους 40 σε ολόκληρη τη χώρα, χωρίς να αποκλείεται να σημειωθούν κατά τόπους ακόμα και 41 βαθμοί της κλίμακας κελσίου

Το κύμα καύσωνανα αναφέρουμε ότι ξεκίνησε από την Ισπανία και στη συνέχεια μετακινήθηκε προς τη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Βρετανία.

Και τις τελευταίες ημέρες έφτασε και στη Γηραιά Ήπειρο, με θερμοκρασίες που φτάνουν ακόμα και τους 43,2 βαθμούς Κελσίου, σπάζοντας τα ρεκόρ των τελευταίων εκατό χρόνων.

 

Την ίδια στιγμή, από κύμα καύσωνα πλήττονται και πολλές πολιτείες των ΗΠΑ. Μάλιστα, στο Κάνσας χιλιάδες βοοειδή έχουν πεθάνει λόγω της υψηλής ζέστης και της υγρασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............