Σιρά Φιλανθρωπικών Εκδηλώσεων Με Τίτλο «Βοήθεια Στην Ελλάδα, Από Έξω Προς Τα Μέσα» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Οκτωβρίου 2022

Σιρά Φιλανθρωπικών Εκδηλώσεων Με Τίτλο «Βοήθεια Στην Ελλάδα, Από Έξω Προς Τα Μέσα»

  Ο Αμερικανικός Ανθρωπιστικός Οργανισμός FoRe! οργανώνει σειρά φιλανθρωπικών εκδηλώσεων με τίτλο «Βοήθεια στην Ελλάδα, από έξω προς τα μέσα», με στόχο την ενίσχυση των δράσεων του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου, από 5-15 Οκτωβρίου 2022, στο Ηράκλειο.

thumbnail_640_1dd167b8-e12e-4dac-a9ff-56a47cd6695c

Ο Οργανισμός FoRe! έχει σκοπό την ενημέρωση, εμψύχωση και σύνδεση των μελών μη κερδοσκοπικών Οργανισμών, που έχουν κοινό στόχο την εξάλειψη της κακοποίησης και βίας εναντίον των γυναικών. Στο πλαίσιο αυτό, τα στελέχη του Οργανισμού FoRe!, διαπιστώνοντας το πολυσχιδές και σημαντικό έργο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου, που επικεντρώνεται στα ζητήματα της ενδοοικογενειακής βίας και της κακοποίησης γυναίκας και παιδιού, τον επέλεξαν ως πρότυπο Φορέα σε επίπεδο χώρας για την ανάπτυξη συνεργασίας και στήριξης.


Επιθυμία των στελεχών του FoRe! για την Ελλάδα, είναι η καθιέρωση μιας ετήσιας εκδήλωσης προκειμένου να στηρίζεται οικονομικά το έργο του Συνδέσμου. Παράλληλα, γυναίκες που συμμετέχουν στις φιλανθρωπικές δράσεις του Οργανισμού FoRe!, επιζήσασες (survivors) και οι ίδιες από κακοποίηση που υπέστησαν στο παρελθόν, πλέον λειτουργούν ως πρέσβειρες ενάντια σε κάθε μορφή βίας σε όλο τον κόσμο, και πέραν της συγκέντρωσης χρημάτων στις ΗΠΑ, επιθυμούν να γνωστοποιήσουν τη δράση τους στους φορείς και τον επιχειρηματικό κόσμο της Κρήτης. Σκοπός να υπάρξει συστράτευση προς έναν κοινό στόχο, εξάλειψης των κακοποιητικών συμπεριφορών.


Στο διάστημα της παραμονής της στην Κρήτη, η Ομάδα των survivors, μεταξύ άλλων, θα έχει: Την Παρασκευή 7/10, εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, επίσκεψη στο «Παζάρι Δεύτερο Χέρι-Χέρι Βοήθειας» του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου στην Πλ. Ελευθερίας και επίσημο δείπνο ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις και απονομή βραβείων στις γυναίκες survivors στο «Sentido Karatzi» στις 20.00. 


Το Σάββατο 8/10 θα πραγματοποιηθεί σε μορφή TEDx, εκδήλωση με τις βιωματικές εμπειρίες κακοποιημένων γυναικών του Οργανισμού FoRe! στις 12π.μ. στον κινηματογράφο «Β. Κορνάρος» και το βράδυ επίσημο δείπνο για τη συγκέντρωση δωρεών στο "Rotonda Private Hall (Talos Plaza). Την Τετάρτη 12/10, στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας στο Island of Desire.


Σιρά Φιλανθρωπικών Εκδηλώσεων Με Τίτλο «Βοήθεια Στην Ελλάδα, Από Έξω Προς Τα Μέσα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............