Συνεχίζεται στο Ηράκλειο το Street Food Festival - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Σεπτεμβρίου 2022

Συνεχίζεται στο Ηράκλειο το Street Food Festival


Συνεχίζεται στο Ηράκλειο το Street Food Festival.



Πλήθος κόσμου σπεύδει δίπλα στο Παγκρήτιο στάδιο για να γευτεί γεύσεις ιδιαίτερες, να διασκεδάσει απο τις εκδηλώσεις που πλαισιώνουν την διοργάνωση.






 Το Street Food Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού που πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο, αλλά και τα τελευταία 7 χρόνια στην Ελλάδα, μετά τη πρωτοφανή επιτυχία που σημείωσε στα Χανιά, πλέον ήρθε  και στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 2-3-4 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά στο Ρέθυμνο και τη Πλατεία Μικρασιατών στις 9-10-11 Σεπτεμβρίου.



Για ακόμα μια χρονιά έδωσε δυναμικό παρόν το καπρικό Λαδωμένου με τις υπέροχες παραδοσιακές καπρικόπιτες γεμάτες απο κρητικά καλούδια.


Στους δύο προορισμούς έχουν συγκεντρωθεί αλμυρές και γλυκές γεύσεις, ethnic κουζίνες, παραδοσιακά φαγητά του τόπου μας, αλλά και γεύσεις από άλλα μέρη της Ελλάδας, ικανές να καλύψουν τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη.






Το Burger Booth που στήθηκε για τους djs αποτέλεσε και ένα ξεχωριστό σημείο φωτογράφησης για τους φίλους του φεστιβάλ.

Φυσικά η συνέχεια περιλαμβάνει πολλές ακόμα εκπλήξεις με djs, μπάντες, παιχνίδια και αμέτρητες επιλογές φαγητού, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς. Η είσοδος, αλλά και τα φουσκωτά παιχνίδια είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους μικρούς μας φίλους.

Η πιο street food εμπειρία στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου.




















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............