Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στα Χανιά: Από 27 έως 30/1/2022 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Ιανουαρίου 2022

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στα Χανιά: Από 27 έως 30/1/2022 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού

 Ξεκινά σήμερα, Πέμπτη 27/1/2022, από τα Χανιά το δεύτερο μέρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου από την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου - Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο. Ζ-Ζ), σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χανίων. Το Πρωτάθλημα, όπως γνωστοποιήθηκε σε Συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν οι διοργανωτές στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων, θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού, θα διαρκέσει έως τις 30 Ιανουαρίου, ενώ κατά τη διάρκειά του θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Την ικανοποίησή της για τη διεξαγωγή του δεύτερου μέρους του Πρωταθλήματος στα Χανιά εξέφρασε η Πρόεδρος της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου, Μαρία Χαριτοπούλου, ευχαριστώντας παράλληλα τον Δήμο Χανίων για τη στήριξη της διοργάνωσης, στην οποία θα συμμετέχουν περίπου 1.000 αθλητές. «Πρόκειται για ένα πολύ διαδεδομένο άθλημα στην Ελλάδα με 25.000 αθλητές. Είναι σημαντική η προσφορά της Περιφέρειας Κρήτης στο άθλημά μας, με πολλούς Συλλόγους και τη μεγαλύτερη ανάπτυξη σε σχέση με τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας. Γι΄ αυτό και επιλέγουμε πάντα φάσεις του Πρωταθλήματος να πραγματοποιούνται στην Κρήτη», τόνισε χαρακτηριστικά η κα. Χαριτοπούλου.

«Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε το τριήμερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ζίου - ζίτσου στην πόλη μας, ενώ ο Δήμος Χανίων έχει δείξει επανειλημμένα ότι στηρίζει όλα τα αθλήματα, ακόμη και αυτά που δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένα», επεσήμανε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης.

«Ήταν επιθυμία πολλών ετών να διοργανωθεί ένα σημαντικό Πρωτάθλημα του συγκεκριμένου αθλήματος στην πόλη μας, η οποία έχει παράδοση στα μαχητικά αθλήματα και ιδιαίτερα στο ζίου – ζίτσου. Το τετραήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο εκ των βασικών αγωνισμάτων, το Duo System και το Fighting System, ενώ κατά τη διάρκειά του θα διεξαχθούν τα Πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών, 5 έως 17 ετών, καθώς αυτό το αθλητικό τμήμα αναπτύσσεται ταχύτατα σε πανελλήνιο εύρος», ανέφερε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου - Ζίτσου, Δημήτρης Μπιτσαξής, διευκρινίζοντας ότι η διοργάνωση δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς της στήριξη του Δήμου Χανίων.

Παράλληλα, επισυνάπτεται το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τους αγώνες, μέσω live-streaming στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.youtube.com/watch?v=-A7bFbLPhQM

https://www.youtube.com/watch?v=poAPbh3N1LU

https://www.youtube.com/watch?v=_umxRtPpRXU 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............