Έλεγχος στα κτίρια που υπέστησαν ζημίες από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου στο Δήμο Μαλεβιζίου από Μηχανικούς του υπουργείου Υποδομών - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Δεκεμβρίου 2021

Έλεγχος στα κτίρια που υπέστησαν ζημίες από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου στο Δήμο Μαλεβιζίου από Μηχανικούς του υπουργείου Υποδομών

 Ξεκίνησαν στο Δήμο Μαλεβιζίου οι επιθεωρήσεις των κτιρίων, οι ιδιοκτήτες των οποίων είχαν δηλώσει πως υπέστησαν ζημιές από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου. Οκτώ μηχανικοί του υπουργείου Υποδομών βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης στο Δήμο Μαλεβιζίου έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Πετούση.

Οι μηχανικοί θα ελέγξουν όλα τα κτίσματα που είχαν δηλωθεί στο Δήμο Μαλεβιζίου από τις Δημοτικές Ενότητες Γαζίου, Κρουσώνα και Τυλίσου. Τα τέσσερα κλιμάκια των μηχανικών συνοδεύονται από τους Αντιδημάρχους Γρηγόρη Φασουλάκη, Χρύσα Λυρώνη - Πάγκαλου, Γρηγόρη Περυσινάκη και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη στις επιτόπιες αυτοψίες.

Συνολικά στο Δήμο Μαλεβιζίου είχαν υποβάλλει δήλωση 80 ιδιοκτήτες ακινήτων και μέχρι τις 22 Δεςκεμβρίου οι μηχανικοί του υπουργείου Υποδομών θα έχουν ολοκληρώσει τις επιτόπιες αυτοψίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............