Οι Μουσειακές Βαλίτσες Φέρνουν Το Νοέμβριο Τα Μουσεία Τέχνης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Οκτωβρίου 2021

Οι Μουσειακές Βαλίτσες Φέρνουν Το Νοέμβριο Τα Μουσεία Τέχνης

ι Μουσειακές Βαλίτσες είναι εργαστήρια μουσειακής αγωγής για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, που ενθαρρύνουν το βιωματικό παιχνίδι με τον πολιτισμό. Τα παιδιά εξερευνούν διαθεματικά και διεπιστημονικά τα μουσεία και τις συλλογές τους μέσα από ομαδικές και πολυαισθητηριακές δραστηριότητες, ενώ έχουν την ευκαιρία να επεξεργαστούν αντιπροσωπευτικά δείγματα (αυθεντικά και αντίγραφα) του πολιτισμού μας. Μουσεία φυσικής ιστορίας, αστρονομίας, τέχνης, φυσικών επιστημών και κάθε είδους μουσεία ζωντανεύουν στα μάτια των παιδιών μέσα από το παιχνίδι με τα αντικείμενα.

.com/img/a/

Το Νοέμβριο, οι Μουσειακές Βαλίτσες ανοίγουν στη Σπείρα – Κέντρο Ψυχοεκπαίδευσης και φέρνουν για πρώτη φορά τα Μουσεία Τέχνης! Τι είναι η Τέχνη; Ποιες τέχνες κρύβονται μέσα στα μουσεία; Πόσες τέχνες υπάρχουν σήμερα; Αυτό το μήνα τα παιδιά μεταμορφώνονται σε καλλιτέχνες, πειραματίζονται με χρώματα και διάφορα υλικά και ανακαλύπτουν τα πιο εντυπωσιακά εκθέματα όλων των τεχνών. Ελάτε να ανακαλύψουμε τις Πινακοθήκες, τα Μουσεία Σύγχρονης Τέχνης, την Γλυπτική και να δημιουργήσουμε το δικό μας μουσείο τέχνης!

 

Τα Μουσεία Τέχνης θα υλοποιηθούν όλο το μήνα Νοέμβριο σε τέσσερις συναντήσεις, κάθε Τρίτη (7.30μμ - 8.30 μμ) στο φιλόξενο χώρο της Σπείρας – Κέντρο Ψυχοεκπαίδευσης (Εθνικής Αντιστάσης & Δελμούζου 1, Βασιλειές). Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν να συμμετέχουν σε μια συνάντηση ή και στις τέσσερις συναντήσεις του μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 281 088 2009. Ο αριθμός των παιδιών είναι περιορισμένος. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των συμμετεχόντων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............