Οι ταξιδιώτες επιλέγουν, το «The Syntopia Hotel» βραβεύεται, η Κρήτη προβάλλεται σε όλο τον κόσμο! - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

01 Ιουνίου 2021

Οι ταξιδιώτες επιλέγουν, το «The Syntopia Hotel» βραβεύεται, η Κρήτη προβάλλεται σε όλο τον κόσμο!

 Με μια ακόμα σημαντική διάκριση, προερχόμενη μάλιστα απευθείας από τις εμπειρίες των ταξιδιωτών, το ξενοδοχείο The Syntopia Hotel στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου, ξεκινάει τη νέα τουριστική περίοδο.

 

Πιο αναλυτικά, οι θετικές κριτικές των επισκεπτών της διεθνούς ταξιδιωτικής πλατφόρμας Tripadvisor, οδήγησαν στην απονομή του σήματος «Travelers’ Choice» στο The Syntopia Hotel, αποδεικνύοντας με τον ιδανικότερο τρόπο το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του ξενοδοχείου - μέλους της Σ. Γιαννικάκης Α.Ε.. Ένα ξενοδοχείο σχεδιασμένο για ενήλικες, ζευγάρια και μεμονωμένους ταξιδιώτες που αναζητούν πολυτελή διαμονή, σε μια φανταστική τοποθεσία κοντά στην παραλία και σε πλήθος αξιοθέατων, το οποίο προσφέρει διακοπές υψηλού επιπέδου, διασκέδαση και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Αξίζει να τονιστεί ότι βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει την ευρύτερη φιλοσοφία του The Syntopia Hotel, είναι και η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της Κρητικής διατροφής, κάτι που οδηγεί σε ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη της τοπικής οικονομίας και των Κρητικών παραγωγών. Περισσότερα για το The Syntopia Hotel, μπορείτε να δείτε εδώ: https://bit.ly/2GKDGcM

 

Το βραβείο «Travelers’ Choice» απονέμεται από το Τripadvisor σε ξενοδοχεία, αξιοθέατα και εστιατόρια που κερδίζουν συνεχώς εξαιρετικές κριτικές από ταξιδιώτες και κατατάσσονται στο κορυφαίο 10% του περιεχομένου του Tripadvisor. Η βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει από τους ταξιδιώτες το The Syntopia Hotel και οδήγησε σε αυτή τη διάκριση, είναι 4,5/5!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............