Με επιτυχία η Μέρα Γεμάτη Μουσικές στο Δήμο Μαλεβιζίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Ιουνίου 2021

Με επιτυχία η Μέρα Γεμάτη Μουσικές στο Δήμο Μαλεβιζίου

Μία μεγάλη παρέα έγιναν οι πολίτες στο Δήμο Μαλεβιζίου, με αφορμή τις εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Δήμος. Από το Γάζι μέχρι τη Ροδιά, το Τσαλικάκι μέχρι την Τύλισο, το Πολύδροσο μέχρι τον Κρουσώνα, την Αμμουδάρα μέχρι τα Καλέσα, από το Πολύδροσο μέχρι και το Φόδελε, οι πολίτες συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και με το θερμό τους χειροκρότημα ευχαρίστησαν τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο κάλεσμα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Μία πρωτοβουλία που όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στην έναρξη που έγινε στην κεντρική πλατεία του Γαζίου, αποτελεί απαρχή μίας σειράς εκδηλώσεων που ετοιμάζει ο Δήμος στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τόσο ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καλλέργης αλλά και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς συμμετείχαν στην πρωτοβουλία του Δήμου Μαλεβιζίου αλλά και όσους βοήθησαν στην οργάνωση των εκδηλώσεων.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Μαλεβιζίου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και πλάνα από τις εκδηλώσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=N0xLuKKv3ck














 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............